Entrikaya Doyduğumuz Bir Zamanların Popüler Programı Kısmetse Olur Yeniden Ekranlara Dönüyor

5 Ekim 2015 yılında yayınlanmaya başlayan farklı konseptli evlilik programı Kısmetse Olur'u duymayan kalmamıştır. O dönem izleyicileri ekranlara kilitleyen, aşkın, ihtirasın ve entrikanın dolu olduğu programdan izleyicilerini sevindiren bir haber geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kısmet'se olur geri dönüyor. İşte detaylar...

2015 yılında yayınlanmaya başlayan ve 2017 yılında yasaklanarak ekranlardan kaldırılan Kısmetse Olur adlı izdivaç programını hatırlamayan yoktur.

7'den 70'e herkesi ekranlara kilitleyen, 8 erkek ve 8 kadının 12 saat bir evde kaldığı programın ardından yıllar geçse de yaşanan kaoslar entrikalar hala hafızalarda yerini koruyor.

Geçtiğimiz aylarda yeniden Exxen adlı platformda yayınlanmaya başlayacağı iddia edilen programın yeni adresi belli oldu.

Programın, dev bir yatırımla sektöre giriş yapmaya hazırlanan yeni dijital platform Başlat'ta yayınlanacağı öğrenildi.

Kısmetse Olur'un geri dönmesi bizi şimdiden heyecanlandırdı. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Entrikaların Bitmek Bilmediği Kısmetse Olur Evinin Akıllara Kazınan İlginç Karakterlerinin Burçları Nedir?

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR
28.09.2022

Çok lazımdı var ya. Öyle böyle değil. Yeni yeni nargileciler, dar gömlekler, 'hayırdır'lar, 'bilader'ler, çingenevari kavgalar, baba paraları, götümün cemiyet hayatları, vıcırık sevgi sözleri, kamyon arkası yazıları, saçma sapan senaryolar, tripler, ağlaklar ve belki de helikopterler... Sağda solda da görürüz şimdi bu tiplerin gereksiz içeriklerini, zorlama ünlü edilme çabalarını ve faydasız hayat hikayelerini program başladıktan sadece birkaç hafta sonra. Çok lazımlardı be hakikaten.

28.09.2022

Bu kadar at hırsızı kılıklı adamı nasıl buluyorlar? Görgüsüz düğününden çıkmış gibiler

28.09.2022

Sonunda be ! Hiç bir program ülkedeki kaos boşluğunu dolduramamıştı. Bu program bittikten sonra bile ülkenin magazin ve kaos ihtiyacını yıllarca giderdi. Teşekkürler cansel teşekkürler melis teşekkürler ayça teşekkürler eser iğrenç karakterlerinizle bizi yalnız bırakmadığınız için

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ