Ensonhaber'den Andımız Saygısızlığı: Mars'a İnen Uzay Aracı İçin 'Andımız Okuyarak Olmuyor Bu İşler' Mesajı

NASA'nın Mars'a gönderdiği uzay aracı InSight ile ilgili haberinde 'Andımız okuyarak olmuyor bu işler' ifadesini kullanan Ensonhaber.com, tepkilerin hedefi oldu.

NASA'nın uzay aracı InSight, dün gece Mars'a iniş yapmıştı 👇

NASA, 6 Yıl Sonra Mars'a İndi: InSight Yüzeyden İlk Fotoğrafı Paylaştı

Ensonhaber, Mars'a iniş haberini 'Andımız okuyarak olmuyor bu işler' mesajı ile verdi, tepkiler gecikmedi

'Andımız okuyarak olmuyor bu işler' mesajı, Ekşi Sözlük'te gündeme oturdu...

Haber sitesi, 'Andımız' kararı ile ilgili, daha önce de benzeri bir başlık atmıştı...

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
27.11.2018

Pkk'nin ve feto'nun uzantısı içimizdeki orijinal katıksız vatan haini teroristler. Bu vatani size yar etmeyecegiz sözde dindar milliyetçi gerçekte bop'un incilik'in askerleri...

27.11.2018

ensonhaber haber sitesi değil lağım çukurudur

27.11.2018

Ensonhaber, yurtdışında yaşayan Osmanlılar hakkında haber yapıyor. Çocukların isimleri Maximiliam Ali, Tatyana Ayşe... şeklinde fakat isimleri Ali, Ayşe diye veriyor. Sebep? Ecdat torunu diye masalvari bir tarihinden izinden gidip Atatürk'e söven ruh hastası aptallar Osmanlı'yı fes takmış maymundan duyduğu gibi zannetsin diye. Yine Ensonhaber, Karaman sapığının haberini yapıyor ama sapık "Ateistmiş ve devrimci bir aileden geliyormuş" Bitti mi peki? Bitmedi! Sene 2011, konumuz Dersim Operasyonu, rozet Atatürkçüleri "Dersim operasyonundan Atatürk'ün haberi yoktur" diyor. Ensonhaber ise Cemaatin çakma tarihçisi Mustafa Armağan'ın Dersim tezini haber yapmış. Mustafa Armağan'a göre Atatürk Dersim Operasyonundan beş sene önce ölen Diyap Yıldırım'a "Kedine varana kadar al git" diye mesaj yollamış! Hayatları yalan bunların anasını satayım.

27.11.2018

Aynen, imam hatip açarak oluyor değil mi bu işler? Belki de fen liselerinddn bütçe kısıp imam hatipleri arttırdığı içnidir. Belki de Diyanet'e hayvan gibi bütçe verip Eğitim'den tasarruf diye bütçe azalttıkları içindir. Hangisi daha mantıklı?

TÜM YORUMLARI OKU (91)