Enkazdan Sağ Kurtulan Galatasaraylı Cihan Emir Parlak Yaşamını Yitirdi

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremden etkilenen Adıyaman’da enkazdan kurtarılan Galatasaraylı Cihan Emir Parlak yaşamını yitirdi. 

Adıyaman'da enkaz altında kalarak iki bacağını kaybeden ve bir süredir Ankara'da tedavi gören 12 yaşındaki Cihan Emir Parlak'tan acı haber geldi.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Depremden sağ olarak kurtulan ve Galatasaray sevgisiyle içimizi ısıtan Cihan Emir Parlak’ın, Vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Genç taraftarımıza Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı dileriz. Seni hep gülen yüzünle hatırlayacağız Cihan…" denildi.

Cihan Emir Parlak, hayatını kaybetmeden önce Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, futbolcular Fernando Muslera ve Kerem Aktürkoğlu ile telefonda görüşmüştü.

Oğuzhan Uğur Çadır Satan Kızılay'dan Hesap Soran Ahmet Hakan'a Mizahi Bir Dilde Cevap Verdi
Prof. Dr. Pampal, Hatay'ı Uyardı: 'Tehlike Yaklaştı, 8 Büyüklüğünde Deprem Bekleniyor'
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Melisa Döngel, Mert Vidinli, Yusuf Güney… 11 Ünlü Hakkında Uyuşturucudan Yakalama Kararı!
İstanbul Boğazı'nda Sadece Ünlülerin ve Referanslı Kişilerin Katıldığı VIP Partilerin Şoke Eden Detayları
Cem Küçük İletişim Başkanlığı'ndan İstifa Eden Furkan Torlak'a Yüklendi
YORUMLAR
28.02.2023

Vefat etmeden sorsaydınız hakkı helal miymiş! Allah rahmet eylesin.....

28.02.2023

canım yavrum, canım. cennettesin ne güzel. allah ailene sabırlar versin.

28.02.2023

Melek oldu gitti, ne acisi kaldi ne travma, Bize kaldi kederi.

TÜM YORUMLARI OKU (12)