Enkaz Altındakileri Arayıp Dalga Geçen 2 Kişi Yakalandı

Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kalanları internet üzerinden arayarak kandırdıkları belirlenen 2 şüpheli, İstanbul'da yakalandı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bazı kişilerin bir sosyal medya platformunda, depremzedeleri telefonla arayarak dalga geçtikleri konuşmaları paylaştıklarını tespit etti.

Ekipler, düzenlenen eş zamanlı operasyonla kimliklerini belirledikleri 18 yaşından küçük M.B. ile Y.S'yi bulundukları adreslerde yakaladı.

Operasyon kapsamında 2 cep telefonu ve 1 bilgisayara el konuldu. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
07.02.2023

Bunlara ibretlik cezaların verilmesi lazım. İzmir depreminde sırf kendi iğrenç profilleri daha çok kişiye ulaşsın diye çocuğuna yemek yedirirken çektirdiği fotoğrafına #izmirdepremi diye tag ekleyenler karaktersizler, ölen kişileri kendi tarif sayfasına etiketleyen aşağılıklar, “deprem olurken ben” diye alay eden fotoğraflar paylaşan alçaklardan sonra bunlar çıtayı iyice arşa çıkarttı. O insanlar orada tonlarca ağırlığın altında, bir damla nefes bile hayatiyken bunların yaptığı bu alçaklık affedilmemeli. Şaka vs. diye işin içinden sıyrılmalarına kimse göz yummasın. Burada resmen cana kasıt var.

07.02.2023

İbret olur başkalarına inşallah...

07.02.2023

Yaşına bilmemnesine bakmadan ceza verilmeli. 18 yaş altında olması suç işleyebilir anlamına gelmiyor. Çocuk ıslah evine göndersinler.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ