Enkaz Altındaki Taha Duymaz'ın Son Durumuyla İlgili CZN Burak'tan Duyuru Geldi!

Gözümüz kulağımız Taha'da ve Taha gibi enkaz altında bekleyen tüm insanlarda. Depremin beşinci gününde arama kurtarma çalışmaları devam ederken Taha Duymaz'la ilgili CZN Burak'tan bir açıklama geldi!

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından binlerce bina yıkıldı ve binlerce insanımız göçük altında kaldı. Hâlâ enkaz altında olan kişilerden biri de sosyal medya fenomeni Taha Duymaz.

İmkânsızlıklar içindeki mutfağında yaptığı yemeklerle tanıdığımız Taha, kardeşleri, halası ve eniştesiyle birlikte Hatay'da; enkaz altında.

İlk günden bu yana birçok isim Taha ve ailesini kurtarmak için seferber oldu. Özellikle ablası ve abisi seslerini duyurabilmek için çok uğraştı.

CZN Burak ve Dilan Polat gibi isimlerin yardımıyla vinç bulundu, Taha ve çevre binalardaki kişiler için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Ancak vinç ve yeterli ekipmana ulaşmak zaman aldı. Taha'yı arama kurtarma çalışmaları tam anlamıyla dün, depremin dördüncü gününde başlayabildi.

Taha'nın durumunu yakından takip eden Dilan Polat bugün yaptığı bir paylaşımla "Taha'nın bulunduğu enkazda ısı sinyali alındığını ama kim olduğunu bilmediklerini" söyledi. "Arama kurtarma çalışmalarının da tüm hızla devam ettiğini" açıkladı.

CZN Burak ise sosyal medyada yayılan yalan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı Instagram hesabından.

"Üç gündür buradayım. Taha Duymaz'ın enkazının bulunduğu yerden ayrılmamaya çalışıyorum. Ama sosyal medyada çok fazla bilgi karalaması var. Taha'nın olduğu yerde yoğun bir çalışma var, biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz."

"Eksiklikler olabiliyor evet ama herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Hiçbir şekilde yangın olmamıştır. Hiçbir yer yanmamıştır, bu yalan bilgidir. Lütfen bunlara itibar etmeyin. 8 katlı bir bina yıkılıyor ve maalesef Taha bunun zemin katında."

"Enkazın kaldırılması için yoğun bir çalışma var lütfen bizi üzmeyin" diyen Burak, "İnternetin çekmediğini ve paylaşım yapamadığını" da ekledi.

Geçtiğimiz saatlerde Dilan Polat da "Taha'dan haber olmadığını ama 10 çocuğun kurtarıldığını" söyledi.

Taha'nın bulunduğu enkazdan görüntüleri de paylaştı sosyal medya hesabından Dilan Polat.

Taha'dan gelecek güzel haberleri bekliyoruz...

İlginizi çekebilir:

Hayatını Kaybeden Taha Duymaz'ın Armağan Çağlayan'ın Programında Söylediği Sözler Yürekleri Yaktı
Taha Duymaz'la İlgili Üzen Haber: "Ses Yok Diye Ölüme Terk Edildiler"
Taha Duymaz'la İlgili Umutlandıran Gelişme: "Enkaz Altından Sesler Geliyor Ama Vinç Yok"

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
10.02.2023

Taha'ya zamanında zorbalık yapanlar, onu hor görenler, her türlü hakareti edenler ve 'yok ol, geber pis top' diyenler, yolda önünü kesip tartaklayanlar şimdi sosyal medyada helallik istiyor. Sadece mutlu hissettiği gibi yaşamak isteyen biriydi. Sığdıramadınız onu dünyaya. Kötülüğünüzde boğulun. Taha öldü. Onun kötülüğünü ve yokluğunu isteyenler alın mutlu olun şimdi, kına yakın. Kalbi kırık gönderdiniz onu. Sizin de kalbiniz paramparça olsun.

10.02.2023

öldü mü? kesin haber mi ya? lütfen kaynak verin

10.02.2023

çocuğa zamanında demediğini birakmamislardi bazı kötü kalpliler size ne zararı vardı çok üzgünüm

11.02.2023

hangi soysuz kansız gülücük atıyo lan??? kaçınız yanlışlıkla basmış olabilirsiniz?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ