Enkaz Altında Kalarak Şehit Olan Mert Can Sümbül Daha 3 Günlük Askerdi

Çorum’un Osmancık ilçesinde 3 gün önce vatani görevini yapmak için Hatay’a giden Piyade Er Mert Can Sümbül, depremde enkaz altında kalarak şehit oldu.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve birçok ilde de hissedilen depremde şehit düşen 3 askerden Hatay 8'nci Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli Piyade Er Mert Can Sümbül'ün (23) acı haberi Osmancık ilçesindeki ailesine ulaştı.

Şehidin Esentepe Mahallesi'ndeki evine giden askeri yetkililer, şehadet haberini anne Suzan Sümbül'e verirken baba Sinan Sümbül'ün ise İstanbul'da işçi olarak çalıştığı belirtildi.

Şehit askerin yakınlarından Selami Arslaner, “Değerli askerimiz kınalı kuzumuz Mertcan’ı 3 gün önce askere uğurlamıştık. Cuma, cumartesi ve pazar günleri telefonda görüştük. Bugünse şehadet haberini aldık. Ailesine sabırlar diliyorum. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Peygamber efendimize komşu eylesin” dedi.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Yurt Dışı Alışverişlerinde 30 Euro Limiti Kaldırılmasını “Fırsat” Olarak Yorumlayan İTO Başkanı’na Tepki Yağdı
Evi Arabası Olmayan Erkek İçin "Bir Baltaya Sap Olamamış" Diyen Kadın Tepkilerin Odağında
Onedio Okurları Seçti: En İyi Gündüz Kuşağı Programı Ödülünü Müge Anlı'ya Takdim Ettik!