Enis Arıkan'ın O Ses Türkiye'de Yaptığı 'Çoraplı Seda Sayan Şovu' İzleyiciyi Kırdı Geçirdi!

Yılbaşı akşamlarının en çok izlenen programı O Ses Türkiye, 2023'e veda ederken de yine çok eğlendirdi. Enis Arıkan'ın hazırladığı sahne şovu izleyiciyi kırıp geçirirken kesinlikle ayrı bir ödülü hak ettiği düşünüldü.

O Ses Türkiye son yıllarda olduğu gibi bu yılda yılbaşı özel bölümüyle izleyiciyle buluştu.

Jüride Acun Ilıcalı, Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş'in oturduğu programa bu yıl Beyazıt Öztürk moderatörlük yaptı.

Birbirinden eğlenceli konukların şarkı söylediği programda Enis Arıkan öyle bir sahne şovu yaptı ki önümüzdeki birkaç yıl konuşulsa yeridir.

Seda Sayan şarkısını seslendirip bunu bütünüyle şova dönüştüren Enis Arıkan, çorap temalı performansıyla izleyiciyi kırdı geçirdi.

O anları sizler için buraya bırakalım.

Seda Sayan'ın çorapla ilgili söylediği sözlerle mix'lenen Ah Geceler şarkısı ve performansı sosyal medyada gündem oldu.

👇

👇

👇

👇

👇

👇

twitter.com

👇

👇

twitter.com

👇

👇

👇

👇

👇

twitter.com

👇

Siz bu şovu nasıl buldunuz? Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

İbo Show'un Yılbaşı Özel Programında Yapılan Filtrenin Ayarı Kaçınca Konuklar Çocukluklarına Döndü!
Beyin Kanaması Geçirdikten Sonra İlk Kez "Dön Ne Olur" Şarkısını Söyleyen Ebru Gündeş Gözyaşlarını Tutamadı!
Ebru Gündeş Kerem Alışık'ın Sesine Kayıtsız Kalamadı: Eski Aşıkların Bakışmaları Tüyleri Diken Diken Etti

Popüler İçerikler

Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
01.01.2024

Enis Arikan tepeden tırnağa bir şov adamı. Bir de İbrahim Selimin sunduğu Kelime oyunu yarışması yılbaşı özel programını izleyin derim. Gülmekten altınıza kaçılabilirsiniz, o ayrı :)))

01.01.2024

Değerli onedio okurları, son zamanlarda bazı haberlerde alakalı veya alakasız olarak yorumlar kısmının kapatıldığına hatta emoji kısmının dahi engellendiğine şahit oldum. Onedio'yu 2015 yılında kullanmaya başlamıştım ve oldukça güzel, özgür bir platformdu. Son zamanlarda hemen hemen her alanda yaşadığı bozulmalar sebebiyle 9 senedir kullandığım telefonlarımda daima ilk olarak yüklediğim uygulamalardan olan Onedio'yu bu hareketlerinden dolayı silme ve kullanmama kararı aldım.

01.01.2024

Özgürlük kısmına gelirsek, elbette toplumsal açıdan genelgeçer üzücü kabul edilen olaylarda veya hassasiyetleri içeren haberlerde, hakaret içerikli yorumlar kaldırılabilir ki kaldırılsın da. Ancak koca bir yorum alanını kapatmak saçmalıktan başka bir şey değil. İnsanların düşüncelerini merak edip nasıl tepkiler verdiklerini incelemek ve anlamlandırmaya çalışmak güzeldi. Neyse yapacak bir şey yok. Siz de sıradanlaşarak diğer sıradan platformlar gibi olmak istediniz galiba. Bu yorumu da belki görürsünüz diye yazmıştım umarım yerine ulaşır(ve yine sansürünüz tarafından silinmez). Kalın sağlıcakla...

31.12.2023

Neden bazı haberlere yorum kapalı?

31.12.2023

onedio sahipleri iyice gtünden korkmuş olacakki heryere sansür uyguluyorlar ve toplu halde çoğu kişinin daha önceki yorumlarını kaldırıyorlar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ