Enis Arıkan Fotoğraf Çektirmek İçin Evinin Kapısına Gelen Hayranlarına Seslendi: "Gelmeyin Kardeşim Çok Ayıp!"

Oyunculuğuyla, dobralığıyla ve içtenliğiyle öne çıkan ünlü oyuncu Enis Arıkan, Alaçatı'daki evinin kapısına dayanan hayranlarına seslendi. Detaylar 👇️

En son Camdaki Kız dizisindeki performansıyla çok beğenilen ve sosyal medya paylaşımlarıyla düzenli olarak herkesi güldüren Enis Arıkan, bu sefer isyanıyla gündeme geldi.

Yazı Çeşme, Alaçatı'daki evinde geçiren Enis Arıkan, fotoğraf çektirmek için kapısına gelen hayranlarına tatlı sert bir çıkışta bulundu.

İsyanına, "Lütfen Alaçatı'da evime gelmeyin kardeşim. Çok ayıp bir şey bu. Tanımadığınız bir insanın kapısını çalıp "Fotoğraf çektirmek istiyorum!" diyemezsiniz" sözleriyle başlayan Enis Arıkan,

Geçtiğimiz senelerde başına gelen benzer durumdan da bahsetti. Yatak odasında beliren ve fotoğraf çektirmek isteyen hayranıyla yaşadığı durumu anlatan Enis Arıkan 'Yıldık ya' dedi.

Paylaşımını "Tamam tatlıyız, çok şekeriz de yani zıkkımın dibi! İstemiyorum evimde sizi! Donlayım, çıplağım, gelmeyin!" cümleleriyle bitiren Enis Arıkan, tüm sevenlerini önce sitem ettiği sonradan tatlıya bağladığı bir açıklamayla uyardı.

İşte Enis Arıkan'ın olan biteni anlattığı ve yaşanan durumdan rahatsızlığını dile getirdiği o anlar:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Hollywood'un Sevilen Çifti Sofia Vergara ve Joe Manganiello Boşanıyor!
Onlar Erdi Muradına Biz Çıkalım Kerevetine: Ahmet Kural ve Sevgilisi Çağla Gizem Şahin Evlendi!
Dolandırıldığını Belirten CZN Burak Babası Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!
İlber Ortaylı’dan “Ayasofya Ziyarete Kapatılsın” Önerisi
YORUMLAR
19.07.2023

gerçektende bizim ülkede duracağı yeri bilmeyen çok fazla embesil var.

19.07.2023

Sokakta görür rica edersin tamamda kapıyı çalmak nasıl bşr mallık. Güvenlik li bir siteye taşın bu malların alayından kurtulursunuz.

19.07.2023

Ben olsam daha sert söylerdim valla, haneye tecavüz çünkü bu anlattığı şekil. ayrıca bu ne ezikliktir ya. etten kemikten adama yapılana bakın.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ