Onedio Logo

Engin Polat'ın Tahliye Kararına İtiraz Reddedildi

Kapak Görseli

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezası ile yargılanan Engin Polat hakkında tahliye kararı verildi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Polat'ın da aralarında bulunduğu 4 tutuklu sanığın tahliye edilmesine itiraz etti. Engin Polat'ın tahliyesine itiraz reddedildi.

Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesinde bugün görülen duruşmada, tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün'ün tutuklulukta geçirdikleri süre ve mevcut delil durumu dikkate alınarak tahliyelerine karar verildi.

Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesinde bugün görülen duruşmada, tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün'ün tutuklulukta geçirdikleri süre ve mevcut delil durumu dikkate alınarak tahliyelerine karar verildi. Görseli

Mahkeme heyeti, tahliye edilen sanıklar hakkında "yurt dışına çıkış yasağı" şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanmasına hükmetti. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, 4 sanık hakkında verilen tahliye kararına itiraz etti.

Mahkeme heyeti, tahliye edilen sanıklar hakkında "yurt dışına çıkış yasağı" şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanmasına hükmetti. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, 4 sanık hakkında verilen tahliye kararına itiraz etti. Görseli

Başsavcılık, usul ve esas yönünden kanuna aykırı bulunduğundan, verilen tahliye kararının kaldırılmasını, sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün'ün tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti.

Ancak Engin Polat'ın tahliyesine itiraz reddedildi.

Popüler İçerikler

Polislere “Siz Kimsiniz Lan! O... Çocukları” Diyen Eski AKP Yozgat Sarıkaya İlçe Başkanı Tutuklandı
Polislere “Siz Kimsiniz Lan! O... Çocukları” Diyen Eski AKP Yozgat Sarıkaya İlçe Başkanı Tutuklandı
Müge Anlı'da Dolandırıcılık İddialarının Odağındaki 'Part Time Doktor' Mekselina'dan Şoke Eden Savunma!
Müge Anlı'da Dolandırıcılık İddialarının Odağındaki 'Part Time Doktor' Mekselina'dan Şoke Eden Savunma!
Sedat Peker Sessizliğini Bozdu, “Türkiye’ye Dönecek” İddialarına Açıklama Yaptı
Sedat Peker Sessizliğini Bozdu, “Türkiye’ye Dönecek” İddialarına Açıklama Yaptı
YORUMLAR
06.09.2024

Adaletin olmadığı bir sistemde bir de Allah'ın adaletini bekleyelim, bakalım o nasıl tecelli edecek.

06.09.2024

Ben, Allah'ın adaleti malum şahısa, sülalesine ve yancılarına tecelli etsin diye 20 küsur yıldır bekliyorum, henüz bişey olmadı...

06.09.2024

İtiraz zaten sosyal medya tepkilerini yatıştırmak için, gerçek bir itiraz olduğuna kimse inanmaz.

06.09.2024

sokak röportaj bir kelime söyledi diye 4 yıl hapis isteniyor 40 yılla yargılananlar 10 ay beraat vay be 😆😆

TÜM YORUMLARI OKU (22)