Engin Polat'ın Tahliye Kararına İtiraz Reddedildi

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezası ile yargılanan Engin Polat hakkında tahliye kararı verildi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Polat'ın da aralarında bulunduğu 4 tutuklu sanığın tahliye edilmesine itiraz etti. Engin Polat'ın tahliyesine itiraz reddedildi.

Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesinde bugün görülen duruşmada, tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün'ün tutuklulukta geçirdikleri süre ve mevcut delil durumu dikkate alınarak tahliyelerine karar verildi.

Mahkeme heyeti, tahliye edilen sanıklar hakkında "yurt dışına çıkış yasağı" şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanmasına hükmetti. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, 4 sanık hakkında verilen tahliye kararına itiraz etti.

Başsavcılık, usul ve esas yönünden kanuna aykırı bulunduğundan, verilen tahliye kararının kaldırılmasını, sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün'ün tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti.

Ancak Engin Polat'ın tahliyesine itiraz reddedildi.

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
06.09.2024

Hâkim araştırılmalıdır. Gelecek hükümet iktidar yanlısı tüm savcı ve hakimlerin hükümleri yok edilmelidir ve tekrar yargılama yapılmalı. herkese gerek adalet hâkim bey.

06.09.2024

Adaletin olmadığı bir sistemde bir de Allah'ın adaletini bekleyelim, bakalım o nasıl tecelli edecek.

06.09.2024

Ben, Allah'ın adaleti malum şahısa, sülalesine ve yancılarına tecelli etsin diye 20 küsur yıldır bekliyorum, henüz bişey olmadı...

06.09.2024

İtiraz zaten sosyal medya tepkilerini yatıştırmak için, gerçek bir itiraz olduğuna kimse inanmaz.

TÜM YORUMLARI OKU (26)