Engin'ine Kavuşan Dilan Polat'ın Adliyedeki Sevinç Çığlıkları Kameralara Yansıdı

Geçtiğimiz dakikalarda savcı Engin Polat da dahil olmak üzere tüm sanıkların tahliyesine karar verdi. Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu olmak üzere yakınları da kararı büyük bir mutlulukla kutladı.

Duruşmanın üçüncü gününde tüm iddialarının yalanlamasının ve Dilan Polat'ın tahliye edilmesinin ardından Engin Polat dahil tüm sanıkların tahliyesine karar verilmişti.

Detaylar için:

Polatların Duruşmadaki Üçüncü Günü: Savcı Engin Polat Dahil Olmak Üzere Tüm Sanıkların Tahliyesine Karar Verdi

Polatların o anları kameralara böyle yansıdı!

Sıla Doğu sevincini böyle paylaştı 👇

Dilan Polat ise o anlarda "Kocam da geliyo şükürler olsun." ifadelerini kullandı.

Kararı beklemediğini söyleyen Dilan Polat "Allah'ı çok mutluyum şükürler olsun" çığlıkları atarak adliyeden çıktı. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Dilan Polat ''Devletimiz sağ olsun'' dedi.

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
YORUMLAR
06.09.2024

İlk tutuklu yargılanmaya başladıkları zaman söylemiştik bu lümpenlerin arkasındaki asıl güç odaklarına ulaşılacak mı, kimlerin paralarını aklıyorlardı, karşılıklı anlaşma yapılıp göstermelik bir kaç ay tutuklu yargılanıp serbest bırakılacaklar. Dün parayı bulup bugün "bakın biz uçak alıyoruz ferrariye biniyoruz fakirler, siz de beni takip ederek geçmiş hayatımın kompleksini izleyin" diye canlı yayın açarlarken devlet yoktu ortada, zarar verildikten sonra zarar veren amacına ulaştıktan sonra toplum baskısı ile harekete geçilmesi zaten kriminallerin ülkeyi kendi oyun parklarına çevirdiğinin göstergesi. Bütün yapılanların gösteriden ibaretti. Devletin, iktidar partilerinin içinde birbiriyle rekabet halinde olan gruplaşmalar var, bu gruplar siyasi güçlerini arkasına alıp birer suç odağına dönüşmüş ve ara sıra birbirleriyle uğraşıyorlar. Benim anladığım budur bakınız içişleri bakanının değişmesi sonucu birden gerçekleşen operasyonlar. Onca delile belgeye rağmen serbest kalanlar..

06.09.2024

Her boku yiyin yolsuzluk hırsızlık yapın sonra Allah'ıma şükürler olsun:) Allah'tan önce akıl fikir dileyin mal ordusu.

06.09.2024

Kadir Şeker niye yattı?

06.09.2024

Dürüst bir hayat yaşadığım için çok pişmanım.Adalet Kalkınma Partisi bizi yönetiyor.Parasi olana Adalet işlemiyor.Bari Allah'ın adını ağzınıza almayın be.Suçu ispatlanmadan aylarca suçsuz yere kapalı cezavlerinde yatıp dayak yiyen psikolojisi bozulan gençler nolucak Sonra kusura bakma deyip salıyorlar bütün hayatı mahvoluyor ailece.Yaziklar olsun sizlere bee

TÜM YORUMLARI OKU (36)