Engelli ve Atanamayan Öğretmene 'Ayakta Duruyorsun, Fabrikaya Gir 5.500'e Çalış' Dedi: 'Boş Ver Anayasayı'

'Ortaya Karışık' isimli YouTube kanalının sokak röportajında Hacettepe Üniversitesi'nde 2 lisans 1 yüksek lisans yaptığını ve atanamadığını belirten engelli öğretmene vatandaşların dedikleri bir miktar sinirinizi bozacak.

O engelli öğretmene bir vatandaş, 'Niye 2.000 TL'ye çalışıyorsun, git bir fabrikaya gir 5.500 TL al' dedi. O engelli öğretmen anayasayı hatırlatınca da 'Boş ver anayasayı biz Müslümanız. Herkes anayasaya uysaydı aç kalırdık' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
YORUMLAR
08.12.2022

Adamın üniversite bitirmenin, lisans diploması almanın ne olduğu hakkında en ufak fikri yok. Muhtemelen kör topal ilköğretim diploması alıp eş dost sayesinde bir işe bir şekilde kapağı atmış kafa açıyor. Herkes mühendisi, öğretmen, doktor yönetici olmak zorunda değil ama işçi de asgeri ücret ile çalışmak zorunda değil. İnsanın, eğitimin değeri olmazsa işte sonuç bu.

08.12.2022

Primatlara oy vermek hakki tanirsan boyle olur iste. Savastigimiz kitle bu....

09.12.2022

Bazı “vatandaşlar” kendileri okuyup bir bok olamadığı için okuyup bir yere gelmiş insanlara okududa ne oldu demek hoşlarına gittiği için bu durumun düzelmesini istemediklerini düşünüyorum… Amk adam fabrikada çalışacak olsa fabrikada çalışırdı zaten neden onca sene okul okudu it…

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ