Engelli Park Yerini İşgal Eden Hastane Müdür Yardımcısı: 'Ben Senin Engelli Olduğunu Nereden Bileyim?'

Engelli park alanı işgal edildiği için gerçek bir engelli ceza ödemek zorunda kaldı!

Engelli bir adam, serum takılması için gittiği hastanede engelliler için ayrılmış park alanında yer bulamayınca, park yasağı olan bir yere aracını park etmek zorunda kalmış.

Daha sonra hastaneye giden adamın aracı park yasağı olan yerden ceza kesilerek çekilmiş. Videoyu kaydeden kişinin babası içeride serum takılıyken annesinin araca gitmesiyle, aracın çekildiği fark ediliyor. Sonrasında ise anne oğlunu arayarak aracı almasını istiyor.

Aracı çekildiği yerden alıp hastaneye gelen oğul ise park yerindeki araçlara baktığında araçların engelli aracı olmadığını fark etmiş.

O sırada da araç sahiplerinden birisi gelmiş; hastane müdür yardımcısı. Diğer araç sahibi de hastane polisiymiş...

Haliyle de engelsiz insanların engelli park alanını işgal etmelerine ve onlar yüzünden ceza ödemeye sinirlenmiş...

Alkışlarlayaşıyorum'da yer alan bilgiye göre olay 21 Eylül'de gerçekleşmiş. Ancak nerede olduğu konusunda bir bilgi yer almıyır.

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
25.09.2017

AVM otoparklarında da sıkça görülen bu organizma tiplerine, kısaca "yavşak" diyoruz efendim! Bakarsan da "okumuş, mevki sahibi" dersin! Kan beynime sıçrıyor şu şerefsizleri gördükçe!

26.09.2017

Biraz modelli bmw olsun mercedes olsun aracı olanların tamamına yakınında görülebilecek bir hareket bence. Herhalde öyle bir araca binince her yeri kendilerine tahsis edilmiş sanıyorlar...

25.09.2017

Bu araba buraya 5 dk lığına gelio dio.utanmasa bu araba buraya afrikadan bir muz kabuğu üstünde geldi diecek...nerden tutsan elinde kalio yazık.

26.09.2017

Hastanenin müdür yardımcısı hastaneye beş dakikalığına uğruyormuş yani :D

Ben de en çok kraldan çok kralcı olana kızıyorum.Tamam güvenlik görevlisisin falan da sen neden adamı savunuyorsun.Saldırı olmamasın diye tetikte ol anlarım da bu şakşakçılığı anlamıyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (20)