Engelli Kızlarını Fuhuşa Sürükleyip Tehdit Yoluyla İnsanlardan Para Koparmaya Çalışan Anne ve Babanın Akılalmaz Oyunu

Bir anne ve baba tecavüze nasıl göz yumabilir?

Nejla Çakmakoğlu, 8 Mart tarihinde kaybolan 14 yaşındaki kızı Ayşenur'u bulma umuduyla Esra Erol'un kapısını çaldı. Tabii bu sıradan bir kayıp vakası değildi. Biz de sizlere ağzınızı beş karış açık bırakacak olayı anlatmak istedik.

En başta şunu söyleyelim: Nejla hanımın bütün çocukları bir de torunu dahil hepsi devlet koruması altında. Ayşenur da yurtta kaldıktan bir süre sonra kaçıp annesinin yanına gitmiş.

Şu anda devlet korumasında olması gereken bu kız çocuğu 8 Mart günü kafeye gidiyorum diyerek evden çıkmış ve bir daha da izine rastlanmamış.

Bu çocuklardan en büyüğü Merve'nin %50 zihinsel engelli raporu var ve 20-21 yaşlarındayken bir erkekle kaçmış ve hamile kalmış. Bu durumun ardından evlenmek isteseler de devlet tarafından Merve'nin evlilik yapamayacağı rapor edilmiş.

Merve de küçükken birçok defa evden kaçmış ve birçok kere istismar edilmiş. Buradan sonra Merve'nin durumunun öğrenilmesiyle birlikte işler biraz karışıyor.

Merve'nin daha önce Önder Özer isimli bir adamın evinde çocuğuyla birlikte 15 gün boyunca kalmış. Ailesi de bununla ilgili herhangi bir şey yapmamış. Ayşenur da kaybolunca Önder Özer'in yanında olduğundan şüphelenmişler. Önder, Ayşenur için eve görücü bile getirmiş.

Merve'nin istismar edildiği ortaya çıkınca Nejla'yı tanıyan birçok insan telefonla bağlanarak Nejla ve ailesinin bir çete olduğunu, sadece Merve'nin cinsel istismar meselesiyle ilgili 20 dosyadan yaklaşık 100 kişinin cezaevinde yattığını söyledi.

Nejla ve eşi, kızları Merve'yi birçok erkekle tanıştırarak kızlarını fuhuşa sürükleyip, birliktelik olduktan sonra da "kızıma tecavüz ettin, cinsel istismarda bulundun!" diyerek insanlardan para istemiş. Para vermeyenleri de şikayet etmiş. Böylelikle onlarca dosya açılmış.

Anlayacağınız anne ve baba zihinsel engelli kızlarını mağdur edip üzerinden tehdit yoluyla para kazanıyormuş.

Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Türkiye’de Büyük Boykot: Hafta Sonu Restoran ve Kafelere Gitmeme Çağrısı Büyüdü
Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi
Evlilik Dışı İlişkiden Çocuk Sahibi Olmalarıyla Bir Zamanlar Olay Yaratan Ünlü İsimler
YORUMLAR
16.04.2020

tamamda bu kadın kimsenin çükünü zorla sokturmadı yani bunu yapan 100 kişide o.ç bu kadında onlar kadar o.ç cahiller tv ye bağlanıp arkadaşlarımızı ceza evine attırdı diyor ulan .o.ç hak etmişsiniz umarım geberirsiniz topluca sapık millet

16.04.2020

Abi bu orospu cocuklugu da değil bu ayrı bir boyut! Engelli bir kıza kıyıp nasıl dokunabilirsiniz sizin Allah belanızı versin be! Ana baba müsveddesi orospu ve pezevengine diyecek bir şey bulamıyorum henüz öyle bir küfür icat edilmemiştir! Abi bir çocuklar bir engelliler bunlar ayrıca mahvediyor beni ya Allah belanızı versin be!

16.04.2020

ülkenin yarısı kara cahil bu tarz programlar aklında türlü kötülük olan insanların cesaretlenmesine neden oluyor kapatılması lazım ancak malum kanalda olunca bunu umut etmek bile anlamsız

TÜM YORUMLARI OKU (20)