Engelli Kedisiyle Aşk Yaşayan Osman Kaplan'dan İçinizi Isıtacak Görüntüler

Mutluluğun resmini çizemem ama videosunu çekebilirim diyen Osman Kaplan, engelli kedisini canından çok seviyor. Muhteşem bir bağ oluşan ikilinin arasındaki anları izlerken gözlerinizden kalp fışkıracak.

Kaynak: Osman Kaplan

Osman abimizi bu videosuyla tanımıştık:

Ön Ayakları Olmayan Kedisi İçin Mama ve Su Kabı Yapan Adamın Heyecandan Kendinden Geçtiği Anlar

Popüler İçerikler

İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
24.01.2018

Kendisi marangoz. Bir süre önce hiç tanımadığı bir aileyi sokakta kaldıkları için evine almıştı. En son kapının önüne mama-su koyma şartıyla birine damatlığını hediye ediyordu. Ömrünü hayvanlara ve insanlara adamış nadir bir kalp. Reklam meklam diyenler olmuş. Ulan olsun reklamı bu adamın olsun, zengin olsun, reklamlara boğulsun, para içinde yüzsün. Sen ben yapmadığımız için bizim yükümüzü yüklenmiş, uyumadan sabaha kadar bir kedinin koluna masaj yapmış kan gitsin diye... Dilerim Osman bey kirpiğiniz yere düşmesin, ömrünüzce bolluk bereket içinde, kedi köpeklerinizle, yardıma muhtaç herkese yetişebilecek güce sahip olun. Varolun.

24.01.2018

Bu adamı instagramda takip ediyorum, o kadar ilgilendi ki bu kedicikle.O minicik kedi defalarca operasyona girdi, ilk önce bir bacağı kesildi, diğer bacağında ise bir çok kırık vardı o yüzden alçıya alındı, tam kırıklar iyileşti derken son günlerinde veterinerin yaptığı bandajın çok sıkı olmasından dolayı kangrene yakalandı o yüzden o bacağı da kesildi ama artık iyi çok şükür.Osman Kaplan çok ilgilendi gerçekten her gün veterinere götürdü, pansumanı, bandajı, iğneleri, tuvaletini yapamıyordu yapabilmesi için götürdü her gün, parmağıyla besledi, böyle insanlara hasret kalmıştık, takdir edilesi, örnek alınası bir insan.

24.01.2018

sen ne guzel bir insansin ya

TÜM YORUMLARI OKU (27)