Engellerin Hayallerin Önünde Duramayacağının En Güzel Kanıtı: Ressam Mariusz Kedzierski

23 yaşında Polonyalı bir ressam olan Mariusz Kedzierski, Mariusz Draws isimli bir proje üzerinde çalışıyor ve bu doğrultuda da Londra, Paris, Berlin, Barselona, Amsterdam gibi Avrupa'nın önemli şehirlerinde sokaklarda resim yapıyor.

Polonyalı ressam Mariusz Kedzierski ile tanışın!

Anomali nedeniyle doğuştan elleri olmayan Mariusz 7 yaşından beri resim yapıyor ve 'Engelli olmam bir hayatım olmasına engel değil, hayallerimin peşinden koşmama da' diyen ressam bugüne kadar 700'den fazla çizim yapmış.

Onu herhangi bir şehirde bir şeyler çizerken bulabilirsiniz.

Video:

Kendisinin daha önce çalışmalarına yer verdiğimiz içeriğine buradan ulaşabilirsiniz:

Çizimleriyle Tüm 'Engellere' Karşı Koyan Başarılı Ressam: Mariusz Kedzierski

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR

Sizlere ne kadar şaşırtıcı bir durum olarak geliyor değil mi..? "Aaa engellinin biri, bir şeyler yapabiliyormuş..!" Ya hu vallahi anlamıyorum bizim insanları.. ! "Engellileri engellemekten vazgeçin, fiziksel kısıtlamaları kaldırın, önlerini açın, normal bireylermiş gibi davranın; gerisini zaten her şekilde yapıyorlar" dedikçe, sanki uzaydan gelmiş yaratıklar gibi engellilerden biri bir şey yapınca şaşırıyor ve video paylaşıyorsunuz.. Eee pes.. O zaman bilmediğiniz bir şey söyleyeyim de çok şaşırın : Biliyor musun, fiziksel ortamı sağladıktan sonra bir çok engelli çok daha harika şeyleri yapabiliyor..!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ