Enflasyon ve Kur Patlaması Bütçenizi Sarsmasın! İşte Düşük Bütçeyle Tarz Görünmenin Sırları

Şık olmak, kadın erkek herkes için önemli. Ama maalesef son yıllarda her şeyde olduğu gibi kıyafetlerde ve aksesuarlarda da müthiş bir fiyat patlaması yaşanıyor! Hal böyle olunca bizlere, biraz eldekileri değerlendirmek ve küçük tüyolarla daha şık görünmenin yollarını aramak kaldı. İş başa düştü anlayacağınız! İşte daha şık görünmek için yapacağınız küçük numaralar ve az bütçeyle tarz görünmenin yolları…

Kesin, korkmayın!

Düz tişörtler hemen hepimizin dolabında yaz kış bulunan parçalardan biri. Hele de basic giyinen biriyseniz, şöyle bir 3-5 tane çıkar o dolaplardan. İşte bunlardan bir tanesini kesin! Yakası ya da etek kısımlarına makasla ufak kesikler atmanız tişörte boyut atlatacak. Hatta oralara, çengelli iğneler ya da küçük broşlar da iliştirebilirsiniz. Böylelikle daha tarz görünen tişörtler elde edebilirsiniz! İlk denemeniz başarısızlıkla sonuçlanabilir ama bu uğurda bir tişört feda etmenin kimseye bir zararı olmaz!

Şıklığın anahtarı: Aksesuarlar!

Ne giyerseniz giyin, eğer aksesuarla tamamlamıyorsanız üzgünüz “Bizimle değilsiniz!”. Aksesuar dediysek de bunların öyle altın takılar, deri çantalar olması gerekmiyor illa. Basit bir fular, bir kolye ya da bileklikle bile kıyafetin havası anında değişebiliyor. Ya da kemerinizi her zaman olduğundan daha farklı şekilde bağladınız, hop 10 puan da oradan! Bilekleri donatan bileklikler hala moda, emin olabilirsiniz. Takıp takıştırmaktan korkmayın! Ama tabii her şey tadında güzel, bijuteri gibi gezmeyi de kimse istemez!

Sosyete pazarları!

İnanın marka giydiğini düşündüğünüz pek çok insan buradan alışveriş yapıyor! Çünkü ürün çeşitliliği çok fazla ve mağazadaki dükkanlar kadar kira ödemedikleri için fiyat konusunda daha insaflılar. Çeşit çeşit elbiseler, ayakkabılar, çantalarla çok daha az bütçeye harikalar yaratabilirsiniz. Bir uğrayın deriz.

Kumaş boyalarıyla tanışın!

Çok sevdiğiniz ama artık rengi solduğu için giyemediğiniz pantolonlar, tişörtler ne kadar da birikti, değil mi? E kıyamıyorsunuz da başkasına vermeye! O zaman hemen bir kumaş boyası alıyoruz. Böylelikle zamanında çok severek aldığınız tarz parçalar asla eskimiyor!

Blazer ceket modası bitmez!

Daha şık ve tarz görünmek için mutlaka bir blazer ceket edinin. Neredeyse her butikte düşük bütçelere alabileceğiniz ceketler bulunuyor. Özellikle son yıllarda ekoselileri pek bir moda oldu. Ve bu ceketler adeta sihirli gibi, neyin üstüne giyseniz adeta level atlatıyor. Ceket önemli!

Popüler İçerikler

Ailenin Başvurusu Kabul Edildi: Cem Garipoğlu’nun Mezarı Açılıyor
Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
YORUMLAR
14.12.2020

3 maddeyle içerik yapmışsınız bravo. nereye kusalım?

14.12.2020

blazer ceketin cebine🙂

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ