Enes Batur’un ‘Her 100 Fav’a 2 Fidan’ Kampanyası Twitter'da Ünlülerin de Dahil Olduğu Bir Tartışmaya Dönüştü

Son üç gündür Türkiye'nin dört bir yanında çıkan ve çıkmaya da devam eden yangınların ardından birçok ünlü TEMA Vakfı'na bağış yapmaya başladı. Herkese duyurdukları bağış kampanyalarından biri de Enes Batur'dan geldi. 'Her 100 Fav'a 2 Fidan' diyerek tweet atan Enes Batur'a, Emre Aydın, Deniz Akkaya, Yasemin Şefik gibi isimler tepki gösterdi. Kimileri de dikkat çekmek için kampanya yaptığını söyledi.

Son birkaç gündür ülkemizin dört bir yanında çıkan orman yangınları hepimizi derinden üzdü ve olanı biteni endişeyle takip ediyoruz hala.

Öte yandan birçok ünlü de kolları sıvadı, hem kendileri yardım ediyor hem de herkesi yardım etmeye çağırıyor elinden geldiğince.

Reika Birgül,

Yasemin Sakallıoğlu gibi isimler gelirlerini TEMA Vakfı'na bağışlayacaklarını böyle açıkladılar mesela.

Kül olan ormanlarımızı yeniden ağaçlandırmak için herkes seferber oldu.

Bu ünlülerden biri de YouTuber Enes Batur. O da fidan dikeceğini söyledi ancak attığı tweetle bir miktar tartışma yarattı.

Ne yazdı derseniz...

İşte yazdıkları:

twitter.com

Ve ardından gelen ilk tepkiler:

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Deniz Akkaya,

Yasemin Şefik gibi isimler de Enes Batur'a tepki gösterdi.

twitter.com

Ve hatta Yasemin Şefik ile Enes Batur arasında şöyle bir tartışma geçti:

Kimileri de boş yere linç edildiğini söyledi!

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Siz ne diyorsunuz bu paylaşıma? Etkileşim peşinde mi yoksa dikkat çekmek için mi yapmış?

Aşağıda tartışalım!

Popüler İçerikler

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
30.07.2021

Maddi imkani olmayan birisi bile bir şekilde destek olmuş oluyor attığı tweeti beğenerek. güzel hareket bence prim için yaptığını düşünmek komik oluyor biraz adamın kazancı belli prime ihtiyacı yok

30.07.2021

adamın yapmaya çalıştığı şey, maddi imkanı buna olanak tanımayan (biliyorum 1 bağış fidanı 10 TL ancak günümüz Türkiye'sinde her şey çok pahalı ve yoksulluk sınırı 7800 tl gibi bi sayı.) kişilerin en azından bir beğeni vererek vicdanını az da olsa hafifletmek, o insanların da sevaba ortak olmasını sağlamak. Bu olay yanlış anlaşılmak isterse gayet de güzel yanlış anlaşılır. ancak olay nereden, hangi açıyla baktığınızdır. Bu pollyannacılık da değil. Bu, boğazımıza kadar dert dolduğumuz bir ülkede otu boku linç etmeyi bırakıp, en azından güzel bakılabilecek olaylara gerçekten güzelce bakmak.

Bunun eleştirilecek bir yeri yok. Parası pulu olmayan bir vatandaş belki de bu tivite fav atacak ve çorbada tuzu olacak mutlu olacak belki. Bu fidanlar dikilirken aaa ben de fav atmıştım yardım etmiştim diyip mutlu olacak. Allah aşkına Enes baturdan bahsediyoruz adamın like'a etkileşime ihtiyacı mı var? Bence burda Enes Batura çamur atan insanlar etkileşim peşindeler.

TÜM YORUMLARI OKU (29)