Enerji Uzmanı Tülin İpek Şahbaz Ödenmeyen Borçlardan Kurtulmanın Yolunu Böyle Anlattı!

Tülin İpek Şahbaz, enerji sektöründe yaptığı çalışmalarla sektöre önemli katkılar sağlamıştır. Konferanslar, seminerler ve çalıştaylarda konuşmacı olarak yer almış, enerji verimliliği ve sürdürülebilir enerji konularında farkındalık yaratmak için çeşitli etkinlikler düzenlemiştir.

Kendisini enerji uzmanı olarak tanıtan Tülin İpek Şahbaz , ödenemeyen borçlardan kurtulmanın yöntemini anlattı.

Şahbaz:"Git, herkesin yargısını al, bük ve nakde çevir. Sonrasında şöyle de: 'Evren, bugünkü paramı alabilir miyim lütfen?.”

Videonun tamamı için;

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bu içeriklere de bakabilirsiniz;

Çırağan Sarayı'nda Havuza Girmek İsteyen Bir İngiliz, Havuza Girmenin Maliyeti Karşısında Tepki Gösterdi
Düğüne 90 Dakika Ara: Düğünleri Milli Maça Denk Gelince Ara Verip Dev Ekranda Maç İzlediler!
Komedyen Tahsin Hasoğlu Yeni Vergileri Tiye Aldı: "Yurt Dışını Atasözünde Kullanma Vergisi"

Popüler İçerikler

UEFA Merih Demiral Hakkında Soruşturma Başlattı: Attığı Golden Sonra "Bozkurt" İşareti Yapmıştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'deki Suriyeli Olaylarına Tepki: "Sokakları Ateşe Vermek Kabul Edilemez"
Suriye’de Tansiyon Yükseldi: Türk Vatandaşlarına, Araçlarına ve Türk Bayrağına Saldırılar Yapıldı
YORUMLAR
23.06.2024

Bu enerji, kuantum, evren konulu şarlatanlığın çıkış noktası 2006 yılındaki The Secret saçmalığına dayanıyor. Ondan öncesi de kısmen var tabii ama bu şekilde kitlesel bir tokatlamaya aracı olmadı.

Bu tür şeylerle uğraşacağımıza 2 sayfa kitap okusak tarih, psikoloji, ekonomi gibi türlü alanlarda bilgi sahibi olsak, bizi bu hale getiren herşeyi anlamaya çalışsak, kendimizi eğitsek evrene allaha falan el açmadan kendi belimizi kendimiz doğrultsak olmuyormu? Halen dışardan yardım bekliyoruz, kişiyi kişinin kendisinden başka kimse kurtaramaz. Eğitimsiz olduğumuz için bugün bir görünmeyene yada bir başkasına el açıyoruz. Bilmediğimiz içinse bu tür şeylere tutunmuş durumdayız. Eğitim eğitim eğitim. Tek gereken bu. Yeter artık kendi kendimizin topuğuna sıktığımız. Sevgili Tulin muhtemelen sen kendine göre iyi birşey yapmaya çalışıyorsun ama bu, bu şekilde çözülebilecek birşey değil. Ne borçlar, ne psikolojik sorunlar vb. böyle çözülemez. Ki çözülmek isteniyormu, bu konuda samimiyet varmı o da düşünülür....

23.06.2024

Madem evren her dediğini yapıyo, biraz da göbeğimde yağ olarak biriken geçmişte yediklerimden al evren deseydin ya ablam. Sakın bana beden olumlama yapmaya çalışarak duyar kasmayın. Bu şarlatanların merhemi olsa kendine sürer demek istiyorum baştan söyliyim.

Kilo zenginlik alametidir. Bak Afrika'ya bir deri bir kemikle çünkü yiyecek ekmek içecek su yok. Zengin insan şişko insandır.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ