En Yakın Arkadaşının Kocasından Hamile Kaldığını Açıklayan Kadından Acayip İtiraflar: "Minnettarım!"

Alicia Ward adlı kadın ile eşi Austin Ward ile ikinci çocuklarını kucaklarına almak istiyorlardı ancak bir sağlık sorunundan dolayı Alicia hamile kalamıyordu. Duruma sessiz kalmak istemeyen Alicia'nın en yakın arkadaşı Danielle Blair ise ikiliye bir teklifte bulundu. Detaylar içeriğimizde...👇

Sizleri 34 yaşındaki Alicia Ward ile tanıştıralım. Genç kadın 33 yaşındaki eşi Austin ile ilk oğulları Declan’dan sonra bir çocuk daha yapmak için uzun süre uğraş vermiş.

Ancak kendisi tekrar hamile kalmakta epey zorlanmış. Alicia’nın en yakın arkadaşı Danielle Blair, arkadaşına yardımcı olmak için kendisine bir teklifte bulundu.

New York Post’un haberine göre; 28 yaşındaki Danielle, Alicia’ya eğer isterse taşıyıcı anne olabileceğini söylemiş.

“Beni arayıp ‘Senin için bebeğini doğurmama izin ver’ demişti.

Alicia başta Danielle’nin bu teklifi yaparken ciddi olmadığını düşünse de üzerine tekrar konuştuklarında ikna olmuş.

“Birkaç hafta sonra beni tekrar arayıp ‘Ciddiyim. Eğer istersen yaparım’ dedi. Birinin bizim için bu kadar harika bir şeyi yapma isteği beni çok şaşırttı.”

“Başta çok gergindim. Çocuğum oğlumun üvey kardeşi olacaktı ve ona hiç benzemeyebilirdi. Danielle’e bu konuda minnettarım.”

“Danielle bize elinde bir çantayla geldi. Oğlum çantayı açtığında içinde pembe küçük bir kıyafet vardı. Çok heyecanlandım, kızım olacaktı.”

“Maisie ile bağ kurma konusunda tedirgindim ve Danielle'i özleyeceğinden endişe duyuyordum ancak onu kucağıma aldığım anda her şeyi unuttum.”

“Danielle her zaman hayatımızda olacak. Bize ikinci bir çocuk yapma şansı verdiği için ona son derece minnettarım.”

Ne diyelim… Yorum sizde!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Cinsiyet Partisi İçin Şelalenin Rengini Değiştirerek Seviyeyi Allahuekber Dağları'na Taşıyan Çift Gündemde!
Kocasını Annesiyle Paylaşan Kadından Beyin Yakan İtiraflar: "Bazen Kız Kardeşim de Dahil Oluyor!"
Aynı Günde İki Erkekle Cinsel Birliktelik Yaşadığı İçin İkizleri Farklı Babalardan Doğan Kadının Hikayesi

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
YORUMLAR

Taşıyıcı annelik nedir arkadaş? Madem rahatsızlığınızdan dolayı çocuğunuz olmuyor gidin evlatlık alin. Yetimhaneler anne baba hasreti çeken bebelerle dolu. Hayır onu doğurup baskasina veren kadınında ruh sağlığı bozuk olmalı! 9 aay karnında yaşıyorsun yaa bir bağ var aranızda. Ben sokakta bulduğum yavru kediyi sahiplendirirken bile acı çekiyorum. Sonuçta uzun süre bakıyorum besliyorum sonra başkasına veriyorum ama icim yana yana. Bırakın olmuyorsa zorlamayın evlatlık alın. Bu sözüm herkese...

09.10.2022

Anlayamadım şimdi neden öteki kadının doğurduğu bebek Alicia'nın ilk oğlunun üvey kardeşi olsun ki. Taşıyıcı annelik sizin yumurtanız ve eşinizin sperminin laboratuvarda döllendirildikten sonra gelişmesi için başka bir kadının rahmine yerleştirilmesi demek. Taşıyıcı anne ile pek bir genetik alakası yok o bebeğin. Yani Alicia ve kocasının öz çocuğu, dolayısıyla ilk çocuklarının da öz be öz kardeşi. Eğer Alicia'nın yumurtalarında problem olduğu için çocuğu olmuyorsa ve teklif yapan arkadaşının yumurtası kullanıldıysa bu teknik olarak taşıyıcı annelik sayılmaz çünkü kadın gayette kendi bebeğini taşıyor. Yumurtanın sahibi olan kadın ve Alicia'nın kocası tüp bebek uygulaması yaptırmış oluyor. (Ayrıca bence fedakarlıktan ziyade Alicia'nın arkadaşı hamileliği tecrübe etmek istiyordu ama bir bebeğin sorumluluğunu almak istemiyordu. Hem onların işi görülsün hem ben ilginç bir tecrübe yaşayayım dedi)

03.10.2022

Ahlak anlayışınız, okyanusun metrelerce alt seviyesinde köpek balığı pisliginin hemen yanında olduğun da...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ