En Ünlü Özelliklerini Paylaşırken Hem Güldüren Hem de 'Vay be' Dedirten 18 kişi

Sonuncusu çok iyiymiş 😅

1. Ardından birbirinden ilginç ve komik cevaplar geldi. 😅

@haklisinmeryemc

2.

@dgnmlkee

3.

@fibonacciisback

4.

@asipislik

5.

@maraazalii

6.

@nasscay

7.

@aysenurrtosun

8.

@kenobimw

9.

@muammery08

10.

@Ebrununbu

11.

@thegkk

12.

@Taylancagdass

13.

@Talyadegil

14.

@siberrzorba

15.

@mrandmrsnobodyy

16.

@kaiser6franz

17.

@bendemedmodedi

18.

@ayioglu53

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
19.04.2020

Haluk Levent, müdür olarak çalıştığım kuruma çocuğunu kaydettirmek üzere bilgi almaya gelmişti.Adamı rahatsız etmemek için heyecandan kalbim yerinden çıkacak gibi olsa da o kadar normal davrandım her yeri gezdirdim geniş geniş anlattım ki bana "Beni tanıdınız değil mi? "diye sormuştu. Ben de evet tabii ki tanıdım siz Haluk Kurdoğlusunuz demiştim heyecandan.O anki 2 saniyelik sessizliği ömür boyu unutamam :))))))

19.04.2020

Kurtlar Vadisi'nin bir bölümünde figürandım ben hsdhfj Şık bir restaurantta önümüzde yemememiz için konulmuş tatlıların olduğu masada, hiç tanımadığım bir çocukla konuşmam gerekiyordu sadece. Sonra dizi ekibinden birileri gelmişti, birazdan oyuncular geldiği zaman sizin masanıza yönelecek, merhaba diyecekler arkadaşınızmış gibi davranabilir misiniz dediklerinde korkup ben beceremem demiştim. O Hayat Benim diye leş bir dizi vardı, çocuğun adamdan olmadığının anlaşıldığı, bıçakların çekildiği bölümdeydim hsdhdj Sinan Albayrak yanıma gelip ne güzel giyinmişsiniz demişti, ben de heyecandan susmuştum. Survivor Panorama'da canlı yayında bir anda görünüp komşuların annemi araması var. Kiralık Aşk'ta da bir kaldırımdan diğer bir kaldırıma yürümüşlüğüm, Çağla Şikel&Alişan ikilisinin ve diğer bir sürü saçma sapan programlara katılmışlığım var. Hepsi para içindi işte.

Pasif Kullanıcı
19.04.2020

ne kadar ücret aldınız peki ortalama olarak günün parası ile?

19.04.2020

Ben de Tübitak bilim fuarında projemi sergilemiştim televizyonda benim röportajım çıkmıştı. Depremden sonra sınav yapıldı diye twitter camiasından destek istemiştim. 3 binden fazla kişi bana destek olmuştu sağolsunlar. Armağan Çağlayan bile desteklemişti. Ve onlar sayesinde sınava girebilmiştim. Sanırım en unutulmazı buydu. O kişilerin desteğini hayatım boyunca unutmayacağım.

TÜM YORUMLARI OKU (32)