En Ucuzu 2,5 Milyon! Çeşme'deki Hortum Sonrası, Ünlü İş İnsanları Milyonluk Villalarını Bir Bir Satışa Çıkardı

Türkiye'nin Venedik'i olarak bilinen Alaçatı Port, hortumun ardından korku dolu anlara sahne oldu. Evler kadar, lüks yatlar da aşırı rüzgar nedeniyle büyük hasar gördü. Panikleyen zenginler de 11 Şubat'taki felaketin ardından milyonluk villalarını birbiri ardına satışa çıkardı…

Türkiye'nin en gözde tatil adreslerinden Çeşme Alaçatı, 11 Şubat'ta ciddi bir hortum felaketi yaşadı.

Hortum ve aşırı rüzgar; araçları havaya kaldırdı, evlerin çatılarını uçurdu ve 16 kişinin yaralanmasına neden oldu.

En büyük hasar ise ev fiyatlarının 10 milyon TL'ye çıktığı bölgenin en lüks projesi Alaçatı Port'ta yaşandı. Aralarında Tuncay Özilhan ve Caroline Koç gibi Türkiye'nin en önde gelen isimlerinin evlerinin bulunduğu projedeki birçok ev, büyük hasar gördü.

Bataklık arazisine yapılmıştı

Çeşme yarımadasının güneyindeki bataklık vasıflı bir arazi üzerine kurulan Port Alaçatı'nın hemen önünde demirle lüks yatlar da battı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre uzmanlar da Alaçatı'daki hortumun ardından 'Dünyada bin yılın en sıcak dönemleri yaşanıyor. 1960 yılından sonra en şiddetli küresel ısınmayı yaşıyoruz. Artık 'pik' yaptığı süreçteyiz. Ekstrem hava olaylarını sık göreceğiz. Türkiye'de de daha fazla hortum, kasırga, yağmur, sel felaketi gibi doğa olayları gerçekleşecektir' açıklaması yapınca zenginler panikledi.

En ucuz ev fiyatı 2,75 milyon TL

Denizin hemen kıyısında bulunan Alaçatı Port'taki birçok ev, felaketin yaşandığı 11 Şubat tarihinden itibaren satışa çıktı.

Satıştaki onlarca lüks evin fiyatları 2 milyon 750 bin TL ile 10 milyon TL arasında değişiyor.

Kadıköy'ün Ardından Maltepe Belediyesi İşçileri de Greve Başladı: '4.118 TL'lik Teklifimiz Reddedildi'
Kocası Tarafından Öldürülen Semra Aysal’ın Son Görüntüleri: 'Bu Adam ya Kadını Atacak ya da Kadın Adamı'
Konya'da Eğlence Mekanına Baskın: Ceza Yağdı

Popüler İçerikler

Kardeşlerim'in Başrolüydü... Burak Deniz'in Yeni Dizisindeki Partnerinin 15 Yaş Küçük Olması Tepki Çekti!
Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
Adana'da Skandal Görüntüler: Kesilmiş At ve Eşek Kalıntıları Kanalda Bulundu!
YORUMLAR
23.02.2021

dincisiyle dinsiziyle butun topraklari parselleyip mafettiniz turkiye kalmadi artik bi yanda das ocagi maden ruhsati bi yanda yazlik ne ac insanlarsiniz be?

23.02.2021

ben port gibi bir yere ev dikerseniz o afetler müstahak dediğimde "ya kardeşim doğal afet bu" diyordunuz. orası bataklık bataklık doğası güzel diye evler diktiler şimdi satamıyolar

23.02.2021

hazirda paran varsa tam yatirimlik firsat. turk halki balik hafizalidir, simdi arzdan dolayi dusecek villa fiyatlari bir kac yilda gene tavan yapar. keza marmara depreminden sonra florya yesilyurtda luks dairelerin villalarin fiyatlari dibe vurmustu. simdi gidin fiyatlarina bakin, almaya alabiliyormusunuz.

TÜM YORUMLARI OKU (4)