En Son Nerede Deprem Oldu? AFAD ve Kandilli Son Depremler Listesi...

Ege Bölgesi'nde son günlerde meydana gelen ufak çaplı depremler, büyük bir depremin habercisi mi sorusunu akıllara getiriyor. Vatandaşlar ise en son nerede deprem olduğu veya büyüklüğü gibi sorulara yanıt arıyor. Bugün Türkiye'nin farklı bölgelerde depremler meydana geldi. İşte son depremler hakkında tüm detaylar...

Malatya'da 3.9'luk Deprem Meydana Geldi

Malatya'da gece saat 01:34'te 3.9'luk bir deprem meydana geldi. Malatya-Pütürge'de gerçekleşen bu depremin 5.0 derinliğinde olduğu bildirildi.

Çorum'da ise 4.1 Büyüklüğünde Deprem👇

Çorum'da saat gece 02.15'te 4.1'lik bir deprem meydana geldi. Çorum- Uğurludağ çevresinde gerçekleşen 4.1'lik depremin 5.1 kilometre derinliğinde olduğu bilgisi geldi. AFAD da depremin büyüklüğünü 4.1 olarak duyurdu.

Ege Bölgesi'nde Ufak Depremler Devam Ediyor

Kuşadası Körfezi'nde sabah saat 10:29'da 3.3'lük bir deprem meydana geldi. Ege Denizi'nde gerçekleşen 3.3'lük depremin 10.8 kilometre derinliğinde olduğu bilgisi geldi. AFAD da depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. 

Ege Denizi'nde meydana gelen küçük çaplı depremler, en son yaşanılan 6.6 büyüklüğündeki depremden sonra vatandaşları endişelendiriyor. Deprem ülkesi olan Türkiye, hemen hemen her bölgede depremlerle boğuşmaya ve bilinçlenmeye devam ediyor.

En Son Nerede Deprem Oldu?

Yaşanılan depremler sonucu Türkiye endişelenmeye ve en son nerede deprem olduğunu merak etmeye ediyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü internet adreslerinden anlık olarak deprem bilgilerini paylaşıyor. Bu sayfalarda en son nerede deprem olduğu, bu depremin şiddeti ve derinliği gibi bilgiler yer alıyor.

Kandilli son depremler sayfası için tıklayın

AFAD son depremler sayfası için tıklayın

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
18.11.2020

çorumda deprem olduğumda geçti saat megan is missing izliyordum altıma sıçtım

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ