En Rezalet Terk Edilme ve Aldatılma Anılarını Paylaşan Kişilerden Hem Güldüren Hem de Hüzünlendiren Yanıtlar

İlişkilerin en gerçek tarafı terk edilme ve aldatılma maalesef. Hemen hemen hepimizin başına böyle bir şey gelmiştir. Twitter kullanıcılarından @dayagiyedin de en rezalet terk edilme ve aldatılma anılarını sordu kullanıcılara.

Ortaya hem hüzünlü hem de komik şeyler çıktı. 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

1.

2.

3.

4.

👇

5.

6.

7.

8.

😅

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20. Var mı sizin de böyle rezalet bi' terk edilme veya aldatılma anınız?

Varsa yorumlara bekleniyorsunuz. 😂

Popüler İçerikler

Merve Taşkın Sevgilisinden Gördüğü Şiddeti Paylaştı: "Cinsel Organıma Tekmeler Atıyordu"
Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
Buse Terim, Boşanma Sonrası Sessizliğini Bozdu: Mahremiyet Vurgulu Mesaj!
YORUMLAR
21.07.2021

Bende burdan yazayım o zaman.... çocukluk aşkım,10sene sevgili olduğum,evliliğimizin 6.ayı evdeki bütün para ve mücevherleri alıp kaçtı.. Bu olaydan sonra kime güvenir ki insan.

21.07.2021

Vay pezevenk vay. Belasını bulur inş

Aldatılmak en büyük korkum bu yüzden hayatıma kimseyi almak istemiyorum. Böyle şeyleri gördükten sonra da hiçbir erkeğe güvenemiyorum.

21.07.2021

İşte bizim sorunumuz da bu..biz dediğim de,duygusal,kırılgan insanların..kitaplardaki,filmlerdeki aşkı arıyoruz..sadakatin sadece filmlerde olduğunu unutyoruz..ilişkide saygı istiyorsan,karşındakine saygısız davranacakmışsın,değer istiyorsan,değer vermeyecekmişsin..ne yazık ki yaşamadan anlamıyor insan..aşk denilen şey işte bu.önce bulutların üzerine kaldırır seni,sonra beklemediğin bi anda yere atar..o yüzden ya kanatları kırıp hiç uçmayacaksın, ya da sadece kendi kanatlarına güvenip kimseye arkanı dönemeyeceksin..

21.07.2021

Hastaneye yatıcam iki gün testlerle uğraşıcam yazamam dedi tamam dedi beni engellemiş whatsapp dan bende annemden yazdım verdim veriştirdim evli olduğundan şüpheleniyordum ki doğru bence siktirdi gitti ne hali varsa görsün götveren

TÜM YORUMLARI OKU (16)