En İyi 10 Cafe Racer

Cafe Racer, motosiklet jargonunda hem sürücü tipini, hem de motosiklet tarzını belirten bir tabirdir. Kökeni özellikle 1960′lı yıllarda, savaşın yorgunluklarından kurtulmuş, başta ingiliz olmak üzere Avrupa’lı gençler arasında yükselişe geçen Rockers akımına dayanır.

Rocker’lar, Rock’n Roll’a tepki olarak, karşıt kültürünü benimsediler ve özellikle İngiltere’de 60′ların ortalarında Londra etrafında yeni yeni tamamlanmaya başlayan taze asfaltın üzerinde yarışmaya başladılar. Bu gençler hem görsel olarak kendilerine özgü, hem de hızlı makinelerini şehrin bir ucundaki kafedeki karşıt gruplarla boy ölçüştürmek, hem de sosyalleşmek için kullanırlardı. Bir çete savaşından daha ziyade, kimin daha hızlı ve özgün motosikleti yapacağına dayalı bir rekabetti

1. Honda Cafe Racer

2. Yamaha Cafe Racer

3. Suzuki Cafe Racer

4. BMW Cafe Racer

5. Ducati Cafe Racer

6. Triumph Cafe Racer

7. Kawasaki Cafe Racer

8. Harley Davidson Cafe Racer

9. Moto Guzzi Cafe Racer

10. Norton Cafe Racer

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Tekel Bayileri BAT Sigara Grubunu Satmama Kararı Aldı
YORUMLAR

Gerçekten tarihin en kötü başlığı olmuş.. Honda Cafe Racer, Yamaha cafe racer.... bu ne la? Model, Hangi garajdan çıkmış, neye göre en iyi neye göre kötü.. Hiçbir veri yok!!

27.12.2019

detaylandırılmalıydı bence.

25.01.2023

Sırf yorum yazmak için giriş yaptım. Bu ne sikimden bir içerik lan böyle utanmadınız mı amk kotanızı doldurmak için böyle bi içerik yapmaya?!

TÜM YORUMLARI OKU (4)