En Genç Milletvekili Adayı Kocaeli'den: Lise Son Sınıf Öğrencisi Elif Nur Bayram

18 yaşındaki Elif Nur Bayram, Kocaeli'de 11. sıradan AKP listesine girerek Türkiye'nin en genç milletvekili adayı oldu. Gururlu olduğunu ve çok çalışacağını söyleyen Bayram aynı zamanda da üniversite sınavlarına hazırlanıyor. 

Milletvekili seçilme yaşı 16 Nisan 2017'de yapılan referandumla 18'e indirilmişti.

'Biz gençler çok çalışacağız'

Milletvekili adayı olmasıyla ilgili konuşan Bayram, çok büyük bir gurur duyduğunu söyleyerek şöyle devam etti:

'Çok mutluyum. Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanımız Sayın Erdoğan biz gençlere bu fırsatı tanıdı. Çok büyük gurur duyuyorum. Biz gençler çok çalışacağız. İnşallah 24 Haziran günü de her zaman bu yolda dik bir şekilde yürüyeceğimizi göstereceğiz.'

'Kızımın küçüklüğünden beri hep hayali ve ideali vardı'

Elif Nur Bayram'ın esnaflık yapan babası Adnan Bayram'da tek çocukları olan kızının aldığı karara saygı duyduklarını ve gurur duyduklarını söyleyen baba bayram şu şekilde devam etti:

'Kızımın küçüklüğünden beri hep hayali ve ideali vardı. Bugüne kadar aldığı kararlarda bizi hiç yanıltmadı. Biz de ona her zaman destek olduk. Kızım tıp doktoru olduktan sonra milletvekili olmak istiyordu. Üniversite sınavına girecek. İnşallah iki sevinci birden yaşamak istiyoruz.'

18 yaşındaki Elif Nur Bayram'ın adaylığı sosyal medyanın gündeminde...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

İpler Yine Gerildi: Farah Zeynep Abdullah, Ödülünü Yılmaz Güney'e Adayan Nur Sürer'e Tepki Gösterdi
Kaybolduktan 18 Gün Sonra Cansız Bedeni Bulunan Rojin’in Ölüm Sebebi Belli Oldu
Altın Portakal Film Festivali'nde Ödül Alan Nur Sürer Başarısını Yılmaz Güney'e Adadı!
YORUMLAR
22.05.2018

Ülkenin durumu aynen stalinin tavuk deneyi gibi. komünist partinin kötü gittiği günlerde herkes şikayetçidir. her kafadan bir ses çıkmaktadır. stalin vodkasını çekerken; bir taraftanda adamlarından bir tavuk getirmelerini emreder.sonrasında herkesin gözünün önünde tavuğu canlı canlı yolar. sonra tavuğu serbest bırakır. tavuk bir sağa gider bir sola gider. sonunda yine stalinin ayakları arasına yerleşir.stalin adamlarına dönerek; "halk da aynı tavuk gibidir. tüylerini yol. o zaman yönetmek daha kolaydır" diyerek o meşhur sözünü söyleyerek; bugün ki durumumuzu özetler. bu hikaye doğru mudur bilinmez ama; bizim halkı resmen soydular, yaptılar. yinede halkımız oraya gidiyor.

Pasif Kullanıcı
22.05.2018

o stalinin mk tavuga iskence yapmis o.c

22.05.2018

Ulan burada niye kızın vasfını tartışıyorsunuz aq, kızın aday olduğu parti Ak Parti. Sanki kızın fikirlerinin, söylemelerinin bir önemi olacak, diğer Ak Partili vekiller gibi ağzına ne sokulursa onu yiyecek, tam RTE'nin istediği aday tipi. Kızın zeka olarakta bilgi olarakta diğer Ak Partili vekillerden herhangi bir farkı olmayacak zaten, aynı bokun laciverti.

Pasif Kullanıcı
22.05.2018

Haklisin moruq

22.05.2018

Bir kullanıcı çok güzel yorum yapmış." 100 kurumsal şirkete CV bıraksa kaçı dönecek?" .Ülke yönetimi iyice çocuk oyuncağına çevirdiniz.Üniversite mezunları dahi tecrübesizlikten asgari ücrete boyun eğiyor tecrübe edinene kadar.Bu kızımız ne biliyor ne tecrübesi var ne önerecek önerdiğinin sonunun nereye gideceğin nereden bilecek.Pırıl pırıl bir gencimizdir ona laf yok.Hükümetin asıl amacı işi bilmeyenleri toplayıp daha kolay hükmedebilmek.Gençlerin önünü açalım falan hikaye.Sen önce gençlere kaliteli bir eğitim ardından iş sağla, tecrübe kazanınca isterse Başbakan olsun.

22.05.2018

Arkadaşım cv vermesine gerek yok. Daha bir sene önce o kişiye bakkalda sigara satmıyorlardı. :))

TÜM YORUMLARI OKU (94)