En Düşük Hasılata İmza Atmıştı: Fantastik Canavarlar Serisi Devam Edecek mi?

Fantastik Canavarlar serisi, son zamanların en beğenilen yapımları arasında yer alıyor. Filmin son serisi olan ve geçtiğimiz nisan ayında vizyona giren Dumbledero'nun Sırları, maalesef diğer seriler kadar ilgi görmemişti. Dünya çapında oldukça düşük hasılat elde eden filmin gidişatı merak ediliyor.

Harry Potter evreninin öncesinde yaşananları anlatan Fantastik Canavarlar filmi, son zamanların en çok konuşulan yapımları arasında yer alıyor.

David Yates yönetmenliğinde çekilen ve J.K Rowling'in imzasının bulunduğu serinin ilki olan Fantastik Canavalar Nelerdir, Nerelerde Bulunurlar filmi 2016 yılında vizyona girdi.

Büyük ses getiren ilk filmin ardından 2018 yılında vizyona giren serinin ikincisi Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları, beklenen başarıyı elde edemedi.

Geçtiğimiz yıl vizyona giren serinin üçüncü filmi Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları ise serinin en düşük hasılatına sahip yapım olarak tarihe geçti.

Dünya çapında 406 milyon dolar kazanan filmin devamının gelip gelmeyeceği pek çok kişi tarafından merak ediliyordu.

The NME'ye konuşan filmin başrol oyuncusu Eddie Redmayne, serinin 4.sü ile ilgili herhangi bir çalışmaya başlanılmadığını ve filmin devamının geleceğinin pek de mümkün olmadığını belirtti.

Yapım şirketi filmin gidişatıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Ancak Fantastik Canavarlar'ın sonuna gelindiği düşünülüyor.

İlginizi çekebilir;

Hangi "Fantastik Canavarlar" Serisi Karakterisin?
Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Gişede Çakıldı! Fantastik Canavarlar Serisi Bitiyor mu?
Fantastik Canavarlar İçin Şoke Eden Sansür Uygulaması: Sebebi Eşcinsel İlişki!
Fantastik Canavarlar Konusu Nedir? Fantastik Canavarlar Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor