En Çok Onları İzlediler! İspanya'da 2022 Yılına Damgasını Vuran Türk Dizileri

Biliyorsunuz, Türk dizileri ülkemizde ilgi çektiği kadar yurt dışında da fazlasıyla popüler... Hem uyarlamaları hem de dizilerimizin orijinal versiyonları adeta reyting rekorları kırarak televizyon dünyasını altüst etmeyi başarıyor. Meksika, Tayland, Rusya, Hollanda gibi ülkelerde çok seviliyor. Özellikle de  İspanyolca konuşulan ülkelerde Türk dizileri yoğun bir ilgiyle takip ediliyor. Peki hangi diziler izleniyor? İşte İspanya'da 2022 yılında en çok sevilen Türk dizileri...

10. Bay Yanlış (2020)

FOX TV'de yayınlanan başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel'in yer aldığı dizinin ömrü Türkiye'de sadece 1 sezon sürdü. Büyük umutlarla yola çıksa da 14. bölümde final yaptı.

9. Sıla (2006)

2006-2008 yılları arasında atv'de yayınlanan dizide Cansu Dere ve Mehmet Akif Alakurt başrolü paylaştı. Yayınlandığı dönem popüler olan dizi 2 sezon sürdü.

8. Kızım (2018)

Başrollerini Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın paylaştığı dizi 34. bölüm sürdü. Türkiye'de çok ses getirmese de birçok ülkede reyting rekorları kırmayı başardı.

7. Masumlar Apartmanı (2020)

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizide Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Aslıhan Gürbüz yer aldı.

6. Kadın (2017)

Psikolojik gerilim türündeki FOX dizisinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Seray Kaya gibi isimler yer aldı. Dizi, 2020 yılında 81 bölümümle final yaptı.

5. Sefirin Kızı (2019)

Engin Akyürek, Neslihan Atagül, Tuba Büyüküstün gibi isimlerin yer aldığı dizide Neslihan Atagül, rahatsızlığı nedeniyle 36. bölümde ayrıldı. Ardından Tuba Büyüküstün diziye dahil oldu. Sevilen dizi 2021 yılında final yaptı.

4. Bir Zamanlar Çukurova (2018)

ATV'de yayınlanan ve Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı'nın başrolünde yer aldığı dizi Haziran ayında final yaparak ekranlara veda edecek.

3. Sadakatsiz (2020)

Kanal D'de ekran serüvenine başlayan dizi yayınlanır yayınlanmaz büyük ses getirmişti. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrolde yer aldığı dizi 25 Mayıs'ta final yapacak.

2. Ada Masalı

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un yer aldığı romantik komedi dizisi Ada Masalı, 2021 yılında yayınlanan 25. bölümüyle final yaptı.

1. Fatmagül'ün Suçu Ne? (2010)

2010-2012 yılları Kanal D'de yayımlanan dizide Beren Saat, Engin Akyürek, Fırat Çelik, Engin Öztürk gibi isimler yer aldı. Dizi yayınlandığı dönem reyting rekorları kırdı. 2012 yılında 80. bölümüyle final yaptı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yurt Dışında Uyarlanan Türk Dizileri İçin Hazırlanan Afişlere ve Oyuncularına Mutlaka Bakmalısınız!
Türk Televizyon Tarihinin Yurt Dışında En Çok Sevilen ve Fırtınalı Rüzgarlar Estiren 27 Dizisi

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!