Burçların karakteristik özellikleri her zaman merak konusu. Kimisi sakinliğiyle bilinirken, kimisi de patlamaya hazır bir volkan gibi dolaşır. İşte tam da bu noktada bazı burçlar var ki en küçük bir söz, en ufak bir olay bile onları çileden çıkarmaya yetiyor. O burçlardan biri de Koç. Zodyak’ın en ateşli burcu. Anında parlayıp saniyeler içinde kavga moduna geçebilir.
Akrep içine atar, sabreder ama patladığında herkesi şaşkına çevirir. Onun öfkesi biraz da intikam kokar.
Aslan gururuna dokunuldu mu, ortamı savaş alanına çevirebilir. “Benim dediğim olacak” kafası yüzünden sık sık öfkelenir.
İkizler normalde eğlenceli ve sohbeti tatlıdır ama sabrı taştığında dilinin kemiği kalmaz. Anında kalp kırabilir.
Yükselenim koç yöneticisi mars aslan 6.ev ,marsinyanım aslan etkili haritam.venus ikizler kadın haritasında kişiliği venüs gösterir.güneşim boğa 7° 56' 8° akrep burcu derecesi gÜneş boğa beni dengeliyor hiç sinirli değilim.
İkizler burcuyum. Kardeşlerim biri akrep diğeri de koç burcu 😑
Eşim koç, oğlum Aslan sabırla sinirlerini, Kaprislerini, ben bilirimlerini çekiyorum Başak olarak😅 canları sağolsun ❤️❤️