Emre Uslu: 'Bir Süre Daha Brüksel'de Kalacağım'

Başbakan Tayip Erdoğan'ı eleştiren köşe yazıları tüm dikkatleri üzerinde toplayan Taraf gazetesi yazarı Emre Uslu, pazar günkü seçimler öncesinde gittiği Belçika'nın başkenti Brüksel'de kalmaya devam edeceğini belirtti.

Radikal'in haberine göre, Today's Zaman ve Taraf gazetelerinde yazdığı yazılarla yolsuzluk iddialarını sık sık gündeme getiren ve hem Başbakan Tayip Erdoğan hem de hükümete ve iktidar partisine yönelik eleştirileriyle önde gelen köşe yazarı ve akademisyen Emre Uslu, 30 Mart seçimleri öncesi gittiği Belçika'nın başkenti Brüksel'de bir zaman daha kalacağını belirtti.

The Wall Street Journal gazetesinin yaptığı habere göre ise hükümetin kendisini, 'Türk yetkililerin Suriye'ye yönelik askeri müdahaleyi değerlendirdiği görüşmenin ses kayıtlarını sızdırmakla' suçlayabileceğini açıklayan Uslu, 'Belli grupları hedefleyecek siyasi bir kampanya başlatmaya çalışıyorlar. Bu yalnızca bir başlangıç' diye belirtti.

Arcaajans

Popüler İçerikler

Berhan Şimşek A Haber’e Özgür Özel’i Eleştirince CHP’li Delegenin Tepkisi Canlı Yayına Yansıdı
Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi’nde Atatürk'e Hakaret Gerginliği: AKP’li Ufuk Hoş’un Paylaşımı Kriz Çıkardı
Boykot Çağrısı Yapan Oyuncular Rojda Demirer ve Alican Yücesoy’un X Hesapları Kapatıldı