Emre'den Küfür Açıklaması

Fenerbahçe'nin derbi mücadelesinde deplasmanda Beşiktaş'ı 2-0 yendiği karşılaşma sonrasında kaptan Emre Belözoğlu, takım otobüsünde kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Öncelikle boynundaki bir çiziği gösteren Emre Belözoğlu, “Ben kendim yaptım soyunma odasında. Kendim çizdim” göndermesinde bulundu.

Kendisine yapılan eleştiriler hakkında konuşan Emre Belözoğlu, “Bü ülkede hiç bir kimsenin bilgisine gerek yok. Herkes bildiğini söyler. Herkes bildiği gibi davranır. Hele ben varsam bu oyunun içinde o zaman kimse objektif olmaz” ifadelerini kullandı.

Ardından maç ile ilgili görüşlerini belirten deneyimli oyuncu, “Çok güzel maç oldu. İyi bir anlayışla sahaya çıktık ve bunu 90 dakika boyunca sergiledik. Maç öncesinde bütün konuştuklarımızı yaptık. Herkes elinden gelenin fazlasını yaptı. Caner’in, Alper’in Emenike’nin çok iyi pozisyonları da vardı” diyerek sözlerini noktaladı.

Açık Mert Korkusuz

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Avrupa Merkez Bankası'ndan Halka "Evde Nakit Para Saklayın" Çağrısı
Hem Devlet Hem de Özel Okullarda Uygulanacak: 14 Yaşından Küçük Öğrencilerin Başörtüsü Takması Yasaklandı
Tansiyon İlacının İçinden 'Farklı' Madde Çıktı! On Binlerce Tansiyon İlacı İçin Piyasadan Toplatma Kararı