Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçeli Taraftarların Küfürlü Tezahüratına Tepkisi Olay Oldu

Fenerbahçeli taraftarlar, Ankaragücü karşılaşmasının son bölümünde eski futbolcusu ve teknik direktörü Emre Belözoğlu'na küfürlü tezahüratta bulundu. 43 yaşındaki teknik direktör, o anlarda tribünlere kafa sallayarak tepkisini dile getirdi.

Ziraat Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Fenerbahçe, bu sezon kupaya çeyrek finalde MKE Ankaragücü'ne 3-0 yenilerek elendi.

Ankaragücü'ne galibiyeti getiren golleri, 10. dakikada Morutan, 33. dakikada Chatzigiovanis ve 87. dakikada Rodrigues kaydetti.

Fenerbahçe tribünleri, maçın sonlarına doğru Emre Belözoğlu'na küfürlü tezahüratta bulundu.

Belözoğlu, kendine küfür eden Fenerbahçe tribünlerine uzun bir süre bakıp kafa sallayarak tepkisini gösterdi. Belözoğlu maçtan sonra direkt soyunma odasına gitti. Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Ankaragücü'nün teknik çalıştırıcısı, 'Allah bana 150 yıl ömür verseydi, böyle bir şey yaşayacağımı düşünmezdim. Çok üzgünüm. Herkes, benim Fenerbahçe'ye gerçekten kalbimin en güzel yerinde sakladığımı bilir. Bugün yaşanan hak ettiğim bir şey değildi. Her vicdan sahibi insan için bu öyledir. Sokaktaki her Fenerbahçeliden beni ne kadar sevdiğini görüyorum. Hayat bazen çok sevdiğiyle sınar insanı. Bugün bunu yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi. dedi.

İşte o anlar 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ve taraftarların yorumları 👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
Galatasaraylı Icardi Fenerbahçe'nin Kupadan Elenmesinin Ardından Bazı Taraftarların Keyfini Kaçırdı
Galatasaray'ın Forveti Carlos Vinicius'un Yardımcı Hakeme Tepkisi Eleştirilere Neden Oldu
Serdar Dursun ile Bağdat Caddesi'ne Çıkan İsmail Yüksek Kombiniyle Fenerbahçelilerin Diline Düştü
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

7 Senenin Ardından İstanbul Konseriyle Ortalığı Yakıp Geçen Tarkan'ın Sahne Şovu Sosyal Medyayı Salladı
Eyüp Sabri Tuncer Yönetim Kurulu Başkanı Engin Tuncer, Gayrimenkul Konusunda Ezber Bozan Açıklama
10 Yıl Sonra Bir İlk: Hayatı Durduracak Kadar Kar Geliyor! Soğuk Hava Ve Yoğun Kar Yağışı İçin Tarih Verildi
YORUMLAR
28.02.2024

olm manyak mısınız adam bilerek maç mı kaybetsin, biz Rıza'ya kaç tane maç kaybettik sivastayken kimse küfür etmedi ayıptır

28.02.2024

Bu maç ile alakası yok iki sezondur galatasaraya yatıp okan abisini övmeye doyamıyor

28.02.2024

Emre'nin yapması gereken, Ankaragücü'nü sahadan çekip Fenerbahçe'nin hükmen 3-0 kazanmasını sağlamaktı. Yapmayınca tepki gördü tabii!

28.02.2024

anlamadım yendiği içinmi sövmüşler maçı vermelimiydi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ