Emre Belözoğlu ile Arda Turan İfade Verdi: “Ben Biraz Safım”

Özel bir bankada müdür olan Seçil Erzan, başta futbolcular olmak üzere birçok kişiyi yüksek faiz vaadiyle dolandırmıştı.

Tutuklu sanık Seçil Erzan’ın yargılandığı davada bugün Muslera, Arda Turan ve Emre Belözoğlu ile tanınmış isimler ifade verdi.

Milliyet’te yer alan habere göre; bankadaki fondan kuzeni olan Volkan Bahçekapılı’nın telefonu ile haberdar olduğunu söyleyen Belözoğlu, “Volkan ile konuşmamızdan sonra aynı gün içinde ve 4 gün sonra 4 milyon 290 bin dolar verdim. Parayı çeşitli bankalardan ve evdeki paralardan verdim” dedi.

Volkan Bahçekapılı’nın kendisini ikna etmeye çalışıp çalışmadığı sorulan Belözoğlu, “Volkan eşinin, kendisinin ve kayınpederinin de bu fonda parasının olduğunu söyledi. Ama ben sonuç olarak Volkan’a değil Seçil hanıma güvenerek bankaya yatırım yaptım” dedi.

Emre Belözoğlu’ndan sonra Arda Turan’da mahkemede ifade verdi ve savunmasına “Ben biraz safım. Saf olmasam verir miyim bu kadar parayı” diyerek başladı.

Arda Turan ayrıca mahkeme başkanın, “Sanık Seçil Erzan’ın etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmasını kabul etmek ister misiniz?” sorusuna “Ben paramı alırsam hiç yatmasın bana ne” diyerek cevap verdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Seçil Erzan Kimdir, Nerelidir? Futbol Dünyasını Konuştuğu Bankacı Seçil Erzan Hakkındaki Suçlamalar Neler?
Seçil Erzan Yeniden Mahkemede: Fernando Muslera’nın İfadesi Ortaya Çıktı
Twitter'da 2022 Yılında Atılan Bir Tweet Seçil Erzan Fonuyla İlgili Gerçeği Ortaya Çıkardı

Popüler İçerikler

Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
YORUMLAR
08.03.2024

“Ben paramı alırsam hiç yatmasın bana ne” demek saf'lık değil aklınca kurnazlıktır

08.03.2024

saf değil aç gözlüsün...

08.03.2024

Şark kurnazı derler böylelerine 🤣🤣🤣 Değirmenim dönsün de nerden akarsa aksın. Biri suyu kendi çarkına akıtınca aneeyyy gettim yandım bittim yetişin gomşulaaaa.İmparator durumdan memnundur bu arada nasıl da çakozladım hepsini diye 🤣🤣🤣 Last Emperor of the Galaksies.

08.03.2024

Aşırı inandım şuan bro...

TÜM YORUMLARI OKU (29)