Emrah Safa Gürkan'dan İşçi Sınıfı Eleştirisi: 'Yukarıdaki Elitrler Bir Şey Vermez, İstemeyi Bileceksiniz'

Ünlü tarihçi Emrah Safa Gürkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda günümüzde çalışan kesimin patronlardan bir şey istemeyi bilmediğini belirterek eleştiride bulundu. Gürkan, 'Arsızca istemediğin zaman bir şey vermeyecek sana yukarıdaki elitler. Siz istemeyi bileceksiniz.' dedi. Gürkan'ın paylaşımına sosyal medyada destek geldi.

Türkiye'nin tanınmış tarihçilerinden Emrah Safa Gürkan, sosyal medya paylaşımında, toplumun taleplerini dile getirme konusundaki önemine vurgu yaptı.

Gürkan, "Arsızca istemediğin zaman bir şey vermeyecek sana yukarıdaki elitler. Siz istemeyi bileceksiniz," diyerek, vatandaşların haklarını savunmak ve seslerini duyurmak konusunda cesur olmaları gerektiğini belirtti. Gürkan'ın p*aylaşımına sosyal medyada destek geldi. İşte o anlar; 📹

Erkek Arkadaşının Yaşadığı Şok Anını Anlatan Trans Birey: 'Elini Oraya Atınca Donup Kaldı'
Antrenörden Tepki Çeken Hareket! Rahatsızlanan Brezilyalı Sporcu İçin Getirilen Sandalyeye Oturdu
Federasyon "Bilmem mi" Cover İstemiş: Sefo'nun Hazırladığı Milli Takım Marşı Aslında Böyle Olacakmış!

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
28.07.2024

Örgütlü işçi sınıfı mı kaldı? Kimden, neyi, nasıl isteyeceksin? Sendika, STK başkanlarına bakın, hepsi en az 20 yıldır koltuğunda oturuyor. Türkiye' de kimsenin kimseden bir şey isteyeceği yok. Ancak bir siyasi görürlerse, hiçbir vasfı olmayan çocuğuna masa başı iş ister. Sonra o masaya oturan vasıfsız çocuk kendisinden daha vasıfsızlarla etrafını donatır. Bizim kültürümüz, ahlakımız bu maalesef. Gerisi faso fiso

28.07.2024

İstemesine isteyeceksin de vermemesi için çok sebep var. Gulâm var, Habib var, Zeyd var, Vahid var.

28.07.2024

yukaridaki elitler biz variz diye devlet var diye varlar yoksa yoklar hictirler. onlar kim ki verecek? hak hukuk varsa hak hukuk verir. elitlerine carparim. elit insan diyede birsey yoktur bu arada reddederim kalp kirarim.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ