Emrah Safa Gürkan'dan Anne Babalara Mesaj: "Çocukların Üniversite Tercihlerine Karışmayın"

Öğrencilerin hayata adım atmaları için önemli bir süreç olan üniversite seçim dönemlerinde ailelerin etkisi de oldukça büyüktür. Emrah Safa Gürkan, çocuğu tercih yapacak olan ailelere seslendi.

Emrah Safa Gürkan, çocuğu üniversite tercihi yapacak olan ebeveynlerin çocuklarına karışmamaları gerektiğini düşünerek bu konudaki görüşlerini sosyal medyada paylaştı.

Çocuklara insiyatif almalarının öğretilmesi gerektiğini düşünen Gürkan, üniversite tercihlerini yapacak olan bireylerin kendi hayatlarına yön vereceklerinin unutulmaması gerektiğini söyledi.

Videonun tamamı için:

Bu içeriklere de bkabilirsiniz:

Bisiklet Parkurunda Bisiklet Sürmek İsteyen Genç Çocuk Saldırıya Maruz Kaldı!
Hulusi Akar 15 Temmuz Gecesini Anlattı: "Darbe Bildirisini Bana Okutmak İstediler"
Türkiye'de Yaşayan Bir İngiliz'in Gözünden: Özel Günlerde Asla Vazgeçmediğimiz Bayraklı Kutlamalar

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
16.07.2024

Her çocuğun hayalidir evden kaçmak, uzaklaşmak. Çocuğa bıraksan evden uzak olsu diye yazar Allah'ın dağındaki meslek yüksekokulunu, sonra koş peşinden. Çocuk o yaşta daha mâldır, bunu dinlemeyin, çocuğa yakın markaja devam, elden geldiğince eve yakın, güzel bir yerde okuluna girsin, sonra ne bök yiyiorsa yesin...

16.07.2024

Başlığa bak içeriğe bak.... Editör başlık ^^çocuklarınıza karışmayın^^ içerik ^^Üniversite tercihlerine^^ karışmayın... İKİSİ ÇOK BAŞKA KONU

16.07.2024

Genelde çoğu kişi o yqşlarda hala çocuk olduğu için mal gibi düşünüyorlar. Ciddi karar alamıyorlar. Bu yuzden karışın onlara ki mal gibi kalmasınlar. Yoksa sevgilisi için mi orayı yazmış. Özgür kalmak için mi, ortamı iyi ondan mı yazmış diye kafayı yersiniz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ