Emniyetten 'Yağ Fiyatı' Paylaşımlarına İnceleme

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), sosyal medyada yağ fiyatları üzerinden provokatif ve dezenformasyon içeren paylaşımlarda bulunan 45 hesap hakkında işlem başlatıldığını açıkladı.

Yağ fiyatları konusunda sosyal paylaşım ağı Twitter’da paylaşımlar yapılırken, Emniyet Genel Müdürlüğü’nden (EGM) konuyla ilgili bir açıklama geldi.

45 hesap hakkında işlem başlatıldığı belirtilen açıklamada şöyle denildi:

* Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve bağlı il birimlerince, kanunların verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde, suç ve suçlularla mücadele amacıyla internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütülmektedir.

* Yürütülen sanal devriye faaliyetleri kapsamında, Twitter isimli sosyal medya platformu üzerinde “Yağ fiyatları” üzerinden provokatif ve dezenformasyon içeren paylaşımlarda bulunan 45 hesap hakkında işlemlere başlanılmıştır.

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
06.03.2022

Emniyetin daha önemli işleri yok mu

06.03.2022

Ulan zam yapanlara inceleme başlatacaklarına isyan edenlere inceleme başlatıyorlar. Hep söylüyorum bu hükumet değiştiğinde halkın yüzüne nasıl bakacaksınız eyyy kolluk kuvvetleri…

07.03.2022

kolluk kuvvetleri başta olmak üzere emniyet güçleri üstlerinin emriyle çalışır, verilen emirler tutulmak zorundadır. Emin ol denetleme yapan çoğu polis kardeşimiz de bu konudan memnun değiller, ancak emir-komuta zinciri bunu gerektirir. Normal şartlarda hukuka aykırı bir emir yerine getirildikten sonra savcılara bildirilir ve emri veren amire soruşturma açılır. Ancak ülkemizde parçalanan adalet kavramı, buna engel olmaktadır. "Kolluk hizmetleri esnasında sorumlular kolaylıkla tespit edilebilir tarzda emir-komuta zinciri içerisinde teşkilatlanırlar ve görev ifa edilir. Bir kolluk görevlisinin ve onun hatasından ya da faaliyetinden en son sorumlu olacak amirin belirlenme imkanı olmalıdır." (Avrupa Polis Etiği Kuralları’nın 17'nci maddesinden yararlanılmıştır.)

06.03.2022

Dün ki fiyat 119 olan yağ bugün 169 TL olmuş ya

07.03.2022

Al bunu al bunu

TÜM YORUMLARI OKU (17)