Emniyet: Kendilerini Afgan, Pakistanlı Gibi Gösteren Hesaplar Var

Emniyet'ten yapılan açıklama şu şekilde: 

'Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca, kanunların verdiği yetki çerçevesinde, suç ve suçlularla mücadele amacıyla, internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütülmektedir. 

Yürütülen sanal devriye faaliyetleri kapsamında sosyal medya platformlarında açık kaynaklardan kolaylıkla elde edilebilecek provokatif görüntüler ile kendilerini 'Afgan, Pakistanlı' hesaplar gibi göstererek ülkemizde iç karışıklık çıkarmak amacıyla dezenformasyon içerikli paylaşımlar yapıldığı görülmüş olup gerekli incelemeler başlatılmıştır.

Bu ve benzeri operasyon hesaplarına fırsat verilmeyecektir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Emniyet'in açıklaması 'Pakistanlı cihatçı' haberinin gündem olmasının ardından geldi. Söz konusu haberde Pakistanlı bir kişinin Antalya'ya cihat için silah getirdiğini gösteren paylaşımlar yer alıyordu.

👇

Skandal Paylaşımda Bulanan Pakistanlı: 'Antalya’ya Cihat İçin Silah Getirdik'

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
03.05.2022

aynen ya aslında Afganistanlı ve Pakistanlıların hepsi mikemmeller(!) ama işsiz güçsüz bi takım keçiler sırf onları kötü göstermek için kendilerini riske atıyorlar... Günah keçisi lazım anlaşılan...

03.05.2022

Peki bu kendisini Afgan, Pakistanlı ya da Suriyeli gibi gösteren hesaplara yapılan operasyonlar sonucunda paylaşımı yapanların sınırdışı edilmesi nasıl oluyor? Yani kendilerini sınırdışı ettirebilecek kadar Afgan, Pakistanlı ya da Suriyeli mi göstermişler?

03.05.2022

fırsat verilemeyecek diyor o sırada istiklalin içine ettiler

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ