Emma Watson'la Rol Arkadaşı Olacağı Söylenen Aras Bulut İynemli Arka Sokaklar'da Figüranlık Yapmış!

Aras Bulut İynemli'yi bilmeyen yok. Kendisi dönemin en başarılı ve popüler, eh bir de en yakışıklı oyuncularından biri. Dolayısıyla gerek kariyeri gerek özel yaşamı sık sık takip ediliyor. Ancak merak konusu olan bir nokta daha var: Aras Bulut İynemli oyunculuk kariyerine ilk adımı nasıl attı? Belki çok şaşıracaksınız ama Arka Sokaklar'da figüranlık yaparak! Gelin, detaylara hep beraber göz atalım.

Onunkisi figüranlıktan starlığa uzanan bir yolculuk

İlk işi Türkiye'nin en uzun soluklu yapımlarından biri olan Arka Sokaklar! Arka Sokaklar gibi 16 sezon sürmüş ve hâlâ devam eden bir işte kimler geldi kimler geçti, takip etmek zor ancak onlardan birinin yakışıklı oyuncumuz olduğunu biliyoruz! Aras Bulut İynemli kariyerine figüranlık yaparak başladı ve 2009 yılında Arka Sokaklar dizisinde rol aldı. Dizinin 122. bölümünde bir mafya grubunda yer alan otomobil hırsızı Şeref karakterini canlandırdı. Fotoğrafta da göreceğiniz gibi Aras Bulut izleyici karşısına ilk kez çıktığı bu figüranlık döneminde oldukça genç görünüyor!

Sonrasında dikkatleri çekmiş olacak ki oyunculuk kariyeri ciddi anlamda başladı ve Türkiye'nin efsane dizilerinden biri olan Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de rol aldı

Aras Bulut figüranlık deneyiminin ardından Türkiye'nin efsaneleşmiş yapımlarından biri olan Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde evin oğlu Mete karakterine hayat vermişti. Yönetmen koltuğunda Zeynep Günay Tan'ın oturduğu ve Coşkun Irmak tarafından kaleme alınan Öyle Bir Geçer Zaman Ki, 2010-2013 yılları arasında Kanal D'de yayınlandı. Dizinin başrollerinde Ayça Bingöl ve Erkan Petekkaya yer alırken Aras Bulut İynemli, Farah Zeynep Abdullah ile Yıldız Çağrı Atiksoy gibi genç isimler de bu yapımla ünlendiler. 120 bölüm süren dizi, adını efsaneler arasına yazdırdı. Aras Bulut İynemli de ilk tam zamanlı işinde bir efsanenin parçası oldu ve oyunculuğa başarılı bir giriş yaptı.

Hızlı yükselişi devam etti ve günden güne popülerliğini arttırdı. Şimdi televizyon ekranlarının aranan yüzlerinden biri!

Aras Bulut İynemli'nin içerisinde yer aldığı pek çok dizi de yine adını efsaneler arasına yazdırdı. Muhteşem Yüzyıl'da oynadığı Şehzade Bayezid rolü de bunlardan biri oldu. Öncesinde içinde yer aldığı yapımlarda büyük ve kalabalık kadrolarla oynadı ve önemli rollerde yer aldı fakat ilk başrolü Maral: En Güzel Hikayem dizisindeydi. Sonrasında İçerde ve Çukur dizilerinde başrol oyuncusu olarak yer aldı. En son oynadığı Çukur dizisi, 2017-2021 yılları arasında Show TV'de yayınlanmıştı. Dizi kolay kolay unutulacak gibi de değil; Çukur'un sembolü hâlâ sokaklarda, duvarlarda...

Beyaz perdede imza attığı işler de çok konuşuldu ve beğenildi

Aras Bulut bu popüler dizilerde oynarken yorulmadı, durmadı ve birçok sinema filminde de yer aldı. 'Tamam Mıyız?' ve '7. Koğuştaki Mucize' gibi filmlerle beyaz perdede de büyük takdir topladı.

Yakışıklı oyuncu şimdi ise bomba gibi bir haberle gündemde!

İynemli, birkaç ay evvel Disney+ ile anlaşma sağladı. Disney+ Haziran ayında Türkiye'ye giriş yapacak. Oyuncu ise bu platformda Atatürk'ü anlatan bir yapımda Mustafa Kemal'i canlandıracak. Bu büyük haberin ardından kendisine Harry Potter'ın Hermione'si İngiliz oyuncu Emma Watson'ın eşlik edeceği konuşuluyor! Genç oyuncunun Disney+ projesi herkes tarafından ilgiyle takip ediliyor. Hem de Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırarak dünyaya açılacak olması bol bol takdir kazanıyor şimdiden!

Oyunculuk yeteneği ailede genetik

Aras Bulut İynemli'nin ailesine baktığımızda aslında resmen sanat camiasının içinde büyüdüğünü görebiliriz. Yani kendisi oyunculuğa hiç de uzak değil. Ağabeyi tiyatrocu ve ablası ses sanatçısı olan Aras Bulut da belki de onlardan ilham alarak rotasını oyunculuğa doğru çevirmiştir. Hemen size başka bir bomba haber daha verelim: Sevilen oyuncu Miray Daner, İynemli'nin kuzeni! Miray Daner de Medcezir, Vatanım Sensin, Saygı gibi önemli projelerde yer almıştı. Bu ailede yetenek genetik anlaşılan!

Aşk hayatı da kariyeri gibi oldukça istikrarlı devam ediyor.

Aras Bulut'un figüranlıkla başlayan oyunculuk kariyerinden bahsettik fakat oyuncunun özel hayatı da merak konusu. Aras Bulut İynemli, kendisi gibi oyuncu olan Bige Önal ile 6 yıldır birlikte. Oyuncu çift, Maral: En Güzel Hikayem dizisinde tanışmıştı ve o günden bu yana ilişkilerini sessiz sakin sürdürüyorlar. Bir de köpekleri var! Ancak galalar hariç magazin onları pek de beraber çekemiyor. Çiftin ilişkisi birbirlerini çektikleri fotoğraflar sayesinde takip ediliyor. Özellikle fanlar bu şekilde iz sürüyor. Neyse ki ikisi de birbirlerine poz vermeyi ve birbirlerinin gözlerinden aynı mekânlarda çekilen fotoğrafları Instagram'da paylaşmayı pek bir seviyor.

Bu Yeteneği Sizi Çok Şaşırtacak: Gibi Dizisiyle Yükselişe Geçen Feyyaz Yiğit'in Çok Bilinmeyen Müzik Macerası
Stalker'lar Göreve: Yargı'nın Ilgaz Savcısı Kaan Urgancıoğlu'nun Instagram Hesabını Mercek Altına Alıyoruz
Gönüllerin En İyi Sherlock'u Benedict Cumberbatch'in Az Bilinen Ama Mutlaka İzlenmesi Gereken Dizileri
İlk Sezonuyla Büyük Beğeni Topladı: Pera Palas'ta Gece Yarısı Dizisinin İkinci Sezonu Olacak mı?

Popüler İçerikler

Rusya 'Harry Potter Kalesi'ni Vurdu: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!