Emirdağ B. B. Serkan Koyuncu'nun Antwerp'te Oy Verme Alanında Propaganda Yapıp Olay Çıkardığı İddiası

14 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa bir zaman kalmışken, yurt dışında yaşayan vatandaşlar için ise oy verme süreci başladı. Konsolosluklar aracılığı ile oylarını kullanan gurbetçi vatandaşların oy verme alanlarında ise yaşanan bir olay sosyal medyada gündem oldu.

Gündem olan iddiada ise, Afyonkarahisar'a bağlı ilçe olan Emirdağ'ın AK Partili belediye başkanı Serkan Koyuncu'nun Emirdağlı vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Belçika'nın Antwerp şehrinde oy verme alanına gittiği ve propaganda yaptığı belirtildi.

Propaganda sonrası ise muhaliflerden tepki aldığı belirtilen Serkan Koyuncu'nun korumalarının ise vatandaşlara saldırdığı iddia edildi.

twitter.com

O iddiaların yer aldığı görüntüler: 👇

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
01.05.2023

Bunlar orada sosyal devletten euroları alır burada catır catır yer oy kullandırtmayacaksın bunlara dön desen dönmez hayatını yaşar ucuz evde kalır uyumsuz davranır kovsan kovamazsın hem oraya hem Türkiyeye dert edenleri en tehlikelisi ... Niye hala hükümetten yana biliyormusunuz EUR daha da artsın yaylaya da ev yapacak ... Ucuza arabasını alır şeklini de yapar ne ala memleket ... Oy verme işlemine niye karışıyorsunuz be bi bitmediniz

01.05.2023

karistirmadiklari bir yer kaldımi ki

01.05.2023

akp nin boka bulamadığı bir yer kaldımı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ