Emirates, ABD'nin Yeni Yasağını Ti'ye Aldı: 'Sizi Eğlendirelim'

Emirates, Jennifer Aniston'lı bir video yayınlayarak ABD'nin çok tartışılan yasağına tiye aldı. Yasağa göre bazı ülkelerden gelen yolcular kabine elektronik cihazlarla giremeyecek. Akıllı telefon dışındaki cihazları kapsayana yasağı fırsata çeviren Emirates; tablet ve laptoplara kimin ihtiyacı var diyerek ABD'yi tiye aldı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
22.03.2017

O zaman diğer tüm ülkelerde ayn yasağı ABD ve İngiltere'ye uygulasın! Ben laptobum olmadan nasıl gezebilirim ki benim bilgisayarım 2 terabayt herşeyim billgisayarımın içinde benim çantam gibi laptobum.

22.03.2017

Benim baş örtülü bacımı 2017 Atatürk Havalimanında elinde leptopuyla, cebinde ayfonuyla bindirmediler. Eyy Donald Trump Arap kardeşlerimizin desteği ve kendi ülkenin vatandaşları ile işte böyle seni ti'ye alırlar :D:D şaka bir yana bu neyin kafasıdır ya. Tek problem bu mudur? 3. Dünya ülkesinden beter haklarda yaşadığımız şu günlerde seçimlerde bu tip konuşmalarla karşılaşılırsa şaşırmayın. Adam bırak uçağa binmeyi dolmuşa binecek parası yok gelmiş burada ABD'ye uçarken elektronik eşya tartışması yapıyor. Acınacak ülkeyiz yeminle...

22.03.2017

Olum medeniyetsiz eşşeğin önde gidenisin 3.dünya ülkesinde senin böyle yazmaya hakkın olurmuydu da haklarının olmadığını savunuyorsun sen eşşeoğlu eşşek. Ne zaman siktir olup gidiyorsunuz amına koduğumun ülkesinden avrupaya söylesekte sizi alsalar tek yaptığınız şey eleştirmek açıp bir tane bile kitap okumamış insan eline telefon alıyor leptop alıyor kendini kral zannediyor. Senin başörtülü bacın nasa da görev alıyor sen yarrak kafalı burdan başörtüsünü eleştiriyorsun hiç farketmez başörtülü olması isterse çıplak gezsin ben TÜRKÜM TÜRKLÜĞÜMLE GURUR DUYUYORUM Desin bu bile yeter ama sen insanları ayrıştıran orospu çocuklarından bir tanesisin.

22.03.2017

Bu biraz ılıman olmuş sanki ti ye alma değil gibi ama THY yerinde olsam çok fena Ti'ye ben alırım işte dünyanın en iyi havayolu şirketinden birisi olduğunu tüm dünya biliyor Dünyanın en tanıdık yüzlerine reklam da çektiriyorsun aynı reklamlardan birini çek kat kat daha fazla tanınmış insanla bak o zaman bu yasağın nasıl ti'ye aldığını. Ayrıca bu iyi olmuş olabilir Amerika'da trump karşıtlığı çok üst düzeydi THY Bunu fırsata bile çevirebilir.

TÜM YORUMLARI OKU (15)