Emine Bulut Cinayetinde Olayın Görüntülerini Çeken Kişi Serbest

Emine Bulut cinayetine ilişkin görüntüleri cep telefonu kamerasıyla çektiği gerekçesiyle gözaltına alınan kişi serbest bırakıldı.

AA'nın aktardığı habere göre, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, eski eşi tarafından öldürülen 38 yaşındaki Bulut'a ait olay anında çekilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, kısa sürede görüntüyü çeken kişinin B.Y. (19) olduğunu tespit etti.

Gözaltına alınan B.Y ifadesinde, videoyu sadece arkadaşı M.A. (22) ile paylaştığını, M.A. ise videoyu izledikten hemen sonra sildiğini söyledi. 

B.Y. ve M.A. hakkında, 'soruşturma ve kovuşturma işlemleri sırasındaki ses ve görüntüleri yetkisiz kayda alma veya nakletme' suçundan işlem yapıldı.

B.Y. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri ardından serbest bırakıldı.

Emine Bulut adlı kadın, 4 yıl önce boşandığı eski eşi tarafından 10 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde bıçaklanarak öldürülmüştü👇

Yine Eski Eş, Yine Bir Kadın Cinayeti: Çocuğunun Gözleri Önünde Öldürülen Emine Bulut'un Son Sözleri 'Ölmek İstemiyorum' Oldu

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı, olay anına ilişkin görüntülere yayın yasağı getirmişti

Emine Bulut Cinayetinde İddianame Hazırlandı: Olay Görüntülerine Yayın Yasağı

Popüler İçerikler

Cübbeli Ahmet Hoca: “Cumhur İttifakı’na Oy Vermek Vaciptir, Vermeyen Günahkar Olur, Azap Çeker”
Bir Dönemin En Parlak İş Fikriydi: İnternet Kafeler Mazi Oluyor!
Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
YORUMLAR
24.08.2019

Özgecan aslanın kuzeni öldürülmüş geçen sene. Kocası öldürmüş ve sonra da kıyma makinesindr parçalamış. Haberini duydunuz mu? Hiç sanmıyorum. Çünkü bir görüntü vs yok. Eee o zaman onun haber değeri de üçüncü sayfadan öteye gitmiyor. Yani görüntü olmasa bu kadar konuşulacak bir hale gelmezdi. Neden mi? Üçüncü sayfa haberlerine bir göz atsanız orada zaten kaç tane kadının öldürüldüğünü görürsünüz. Ama sosyal medyada bile haber olmazlar. Ki bilinçsiz yapılacak müdahale ile de durum zaten farklı olmayacak. Yaptığına ne derseniz diyin ama suçlamaya kalkmayin. Çünkü görüntüler olmasa bu kadar da ilgilenilmesi. Ayrıca sosyal medya filan da bu olayı en fazla bir hafta konuşur sonra yine başka konulara dönülür.

24.08.2019

mahkeme kararını açıklıyorum. kadını öldüren adam 2-3 yıla serbest kalacak, videoyu çeken kişi kişisel verilerin koruma kanuna göre suçlu bulunup 10-15 yıl arası ceza evinde yatacak.

23.08.2019

Yapacağım yorum inşallah yanlış anlaşılmaz. Dün ben bu cinayet haberini okudum inanın içimden çocuk çok üzülmüştür deyip geçtim. Hiç üstüne bile düşmedim. Ama bugün .. keşke dedim kör olaydım da görmeyeydim , sağır olaydım duymasaydım. Dün haberi okuduktan sonra komik bir şeye güldüğüm için nefret etim kendimden. Videoyuyu çekende ve paylaşanda suç yok. Suç vicdansız gezenlerde.

TÜM YORUMLARI OKU (27)