Emenike West Ham Formasıyla Siftah Yaptı

İngiltere FA Cup 5. tur maçında West Ham United, Blackburn Rovers'i 5-1 yenerken Fenerbahçe'den West Ham'a kiralık giden Emenike yeni takımının formasıyla siftah yaptı. 2 gol atan Emenike'nin bir şutu da direkten döndü.

İngiltere FA Cup 5. Tur karşılaşmasında Blackburn Rovers’a konuk olan West Ham United, 5-1 kazanıp çeyrek finale yükselirken Emmanuel Emenike şov yaptı.

Ara transferde Slaven Bilic’in takımı West Ham’a transfer olan Nijeryalı golcü, Blackburn karşısında mücadeleye ilk 11’de başladı.

Ev sahibi Blackburn 20. dakikada Ben Marshall’ın golüyle 1-0 öne geçerken 26. dakikada Victor Moses skora 1-1’lik eşitliği getiren golü attı. Mücadelenin 36. dakikasında Dimitri Payet’in harika frikik golüyle West Ham devreyi 2-1 üstün tamamladı.

Karşılaşmanın 55. dakikasında Chris Taylor ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atılınca Blackburn 10 kişi kaldı. West Ham’ın golcüsü Emenike 64. dakikada attığı golle skoru 3-1 yaparken 75’te Cheikhou Kouyate direkt kırmızı kart görerek West Ham’ı 10 kişi bıraktı.

Bu dakikadan sonra sahadan Emmanuel Emenike şov vardı. Nijeryalı futbolcu 85. dakikada maçtaki ikinci golünü atarak durumu 4-1’e getirirken bir dakika sonra hat-trick yapma şansında direği geçemedi. Uzatma anlarında bir kere daha ağları sarsan Emenike bu kez ofsayt bayrağına takıldı.

Mücadeledeki gol perdesini 90+2’de Dimitri Payet kapatırken West Ham deplasmandan 5-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca West Ham United sahadan 5-1 galip ayrıldı ve FA Cup’ta çeyrek finale yükseldi.

Sporcope

Popüler İçerikler

Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"