Emeklilere Zam Sinyali: Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok Canlı Yayında Açıkladı

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçime saylı günler kala, emeklilere zam yapılacağı haberleri gelmeye başladı. Zam yapılacağına ilişkin ilk sinyali de AK Partili Turgut Altınok verdi.

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve mevcut Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, TGRT Haber yayınında gündeme ilişkin konuştu.

Ankara'daki vaatlerini sıralayan Turgut Altınok, emeklileri es geçmedi. ''Emeklilere bayram öncesi zam sürprizi olabilir mi?'' sorusuna Altınok şu yanıtı verdi: "Biliyorsunuz TBMM kapalı ve emeklilerle ilgili karar Meclis'te alınıyor."Cumhurbaşkanımız ile konuştum, emeklilerle ilgili bütçe imkanlarına göre iyileştirme yapılacak."

"Emekliler bizim başımızın tacı. İki gündür Sayın Cumhurbaşkanımız ile beraberdik. Emeklilerin derdini yine çözerse AK Parti ve sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan çözer'' diyen AK Partili Altınok sözlerine şöyle devam etti:

''Bayram ikramiyesiyle ilgili bir rakam telaffuz etmedi. Durumu biraz konuştum. Cumhurbaşkanımız da olayın farkında. Bütçe imkanlarıyla emeklilere yapılan destek artacak. Hiçbir emeklimizi mağdur etmeyeceğiz. Sıkıntıda, darda bırakmayacağız."

Türkiye'nin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaydan Çektiği İzmir'i Paylaştı: "Ege’nin İncisi İzmir"
500 Kişi Yaşıyor! Seçim Kararlarını Duyurdular: “Hiçbir Seçmen Oy Kullanmayacak”
Yerel Seçime 11 Gün Kaldı: Yasakların Bazıları Yarın Başlıyor

Popüler İçerikler

Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
20.03.2024

Mal mülk Allah’ın değil miydi kendi mal varlığından emeklilere zam veriver yani ne olacak Allah peygamber der yine mal varlığınızı çoğaltırsınız

20.03.2024

Oy için, kazanmak için her türlü yola başvuruyorlar... Ya tutarsa diyorlar... 😡😡😡

20.03.2024

Bu haberi sen açıkla biraz sevgi kazan…

TÜM YORUMLARI OKU (6)