Onedio Logo

Emeklilere Kötü Haber! Özgür Erdursun Açıkladı: "Emekli Aylığınız Kesilebilir"

Kapak Görseli

Emeklilere bir kötü haber daha geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) uzmanı Özgür Erdursun, emeklileri uyardı. Sosyal medya hesabından paylaşımda yapan Erdursun, 1 Ekim 2008’den sonra emekli olup çalışanların aylıklarının kesileceğini açıkladı.

Emeklilerin bir kısmı halen çalışmaya devam ediyor. Özellikle de en düşük emekli maaşı alanların zamlarla mücadele etmesi imkansız hale geldi.

Emeklilerin bir kısmı halen çalışmaya devam ediyor. Özellikle de en düşük emekli maaşı alanların zamlarla mücadele etmesi imkansız hale geldi. Görseli

Emekliler geçinmekte zorlanırken, milyonlarca emekliye bir kötü haber daha geldi. SGK'nin Mart 2024 verilerine göre, 1 milyon 943 bin 579 emeklinin SGK'ye Sosyal Güvenlik Destek Primi (SGDP) ödeyerek çalışmaya devam ediyor.

Emekliler geçinmekte zorlanırken, milyonlarca emekliye bir kötü haber daha geldi. SGK'nin Mart 2024 verilerine göre, 1 milyon 943 bin 579 emeklinin SGK'ye Sosyal Güvenlik Destek Primi (SGDP) ödeyerek çalışmaya devam ediyor. Görseli

İşte milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren bir uyarı geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) uzmanı Özgür Erdursun, çalışan emeklilere dikkat çekti.

Erdursun paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "1 Ekim 2008’den sonra sigortalı olup emekli olanların ya da olacakların emekli olduktan sonra tekrar SGDP ile çalışma hakları olmayacak. Emekli olduktan sonra kayıtlı çalışırlar ise emekli aylıkları kesilecek!"

Liste Güncellendi: Bakanlık Çikolata Markasını İfşa Etti
Tek Sitede Toplandı: Vatandaş Market Fiyatlarını Anlık Görebilecek
İstanbul’da Kar Tatili: 12 Şubat’ta İl Genelinde Okullar Tatil Edildi

Popüler İçerikler

Misvak'ın 19 Mayıs İçin Yaptığı 'Vahdettin' Paylaşımı Tepkilerin Odağında
Misvak'ın 19 Mayıs İçin Yaptığı 'Vahdettin' Paylaşımı Tepkilerin Odağında
Oktay Kaynarca Şaştı Kaldı: Kim Milyoner Olmak İster'de Yarışmacı Atatürk'ün Adıyla İlgili Soruyu Bilemedi
Oktay Kaynarca Şaştı Kaldı: Kim Milyoner Olmak İster'de Yarışmacı Atatürk'ün Adıyla İlgili Soruyu Bilemedi
Celal Şengör'ün 2 Yıla Kadar Hapsi İstendi: İşte Ceza İstenen O Sözleri!
Celal Şengör'ün 2 Yıla Kadar Hapsi İstendi: İşte Ceza İstenen O Sözleri!
YORUMLAR
11.02.2025

14400 lira alan emekli çalışmasın da ne yapsın

11.02.2025

Toğ yabdı iha yabdı korpü yabdı yol yabdı daha ne istiyoğuz namkörler diyen bütün emeklilerin aylığını kesseler keşke, hatta bugüne kadar verdiklerini de faiziyle geri alsalar, vallaa sevincimden Ay'a gidip Ay'ın o pudramsı yüzeyinde yuvarlanırım

11.02.2025

Bir devlet, primleri ödenmiş çalışmaları "yok sen bu işyerinde çalışmamışsın" diye emekli olmuş insanların peşine düşeceğine, zaten yıllar içinde iyice kuşa dönen emekli maaşı yetmeyen emeklilerin çalışmalarına engel olacağına, SİGORTASIZ İŞÇİ ÇALIŞTIRANLARIN, PRİMİNİ ÖDEMEYENLERİN peşine düşmelidir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ