Emekli Maaşından Sadece 25 TL Kalıyor: Bütün Parasını Sokak Kedilerine Harcayan Kadın İcralık Oldu

Antalya'da yaşayan Gönül Güler (52), sokaktaki yardıma muhtaç 80 kediyi evine aldı, mama ve klinik giderleri nedeniyle çektiği kredilerle 90 bin lira borç yaptı. Aylardır kesintilerden sonra emekli maaşından 25 TL kalan Güler, klinik borcu nedeniyle de icraya verildi.

Gönül Güler, 5 yıl önce emekli oldu. Evinin çevresinde ve sokakta gördüğü yardıma muhtaç, yaralı, aç kedi ve köpekleri sahiplenen Güler, zamanla evinde 80 kedi ve 2 köpeğe bakmaya başladı.

Evini kedilerin karakterlerine göre böldü

Her renk ve cinsten kediyi besleyen Güler, evinin salonunu birbirleriyle iyi anlaşan kedilere ayırdığını, kavgacı ve saldırgan olanları ise bir başka odada tuttuğunu söyledi.

Kedileriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Güler, emekli maaşını kedilerin bakımına harcadığını anlattı. Bu nedenle maddi durumu kötüye giden Güler, bankalardan kredi çekti.

Toplam 90 bin liralık borç yaptı

Hem çektiği krediler, hem de özel kliniklere toplamda 90 bin liralık kredi borcu biriken Güler'in son 6 aydır emekli maaşından kendisine yalnızca 25 TL kalıyor.

Özel klinik de icra başlattı

El işi yaptığı ürünleri satarak kirasını ödemeye ve kendi ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan Güler hakkında, borcunu ödemediği için özel klinik tarafından icra işlemi başlatıldı.

Mahalledekilerden bazılarının kendisine tepki gösterdiğini ve kedilerinden birkaçının zehirlendiğini öne süren Güler, “Bu yavruların dışarıda kalmaması için desteğe ihtiyacım var. Onların klinik ve mama ihtiyaçları derken aylardır maaşımdan yalnızca 25 TL kalıyor. Borcumdan dolayı icralık oldum. Bu canlara sahip çıkılmasını istiyorum' dedi.

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
28.09.2021

Psikoloğa gitmesi gerekiyor, kedi beslemek okb haline gelmiş.

29.09.2021

Ev de kiraymış , bence kirasını da ödemiyor.. Kendisine, bankalara, ev sahibine ve çevresine zarar vererek kedi beslemek doğru değil... Ben ezelden beri kediseverim, ama böyle olmaz...

28.09.2021

Çünkü kimse duyarlı değil çünkü kimse bu kadar yardım etmiyor geçen bende trafiğin ve köpeklerin çok olduğu bir yerde yavru kedi gördüm alamadım alamam da çünkü benimde evimde ve sokağımda baktığım canlar var bir boğaz bile etkiliyor ağlayarak dua ederek ayrıldım oradan o kadar üzüldüm ki herkes elinden geldiği kadar yardım etse keşke ama insanlar amaaan banane hayvan bir şekilde bulur eder derdinde hayır onlar bizden daha aciz ve bizden çok daha masum canlılar umarım bu kadına yardım eden birileri çıkar :(

29.09.2021

80 kediye bakmak yardım değil psikolojik rahatsızlıktır, ve kimse kadına sırf 80 kediye baktığı için yardım etmek zorunda değil, 1 olur 2 olur hadi 10 olur ama 80 değil. hastalık bu hastalık. ve kimse evine alıp kedi-köpek bakmıyor diye duyarsız olmuyor.

28.09.2021

YARATIK İNSANLARIN HAYVANLARA SALDIRMASINDAN BİN KAT İYİDİR. HERKES BÖYLE HASTA OLSA KEŞKE.

TÜM YORUMLARI OKU (35)