Emekli Jimnastik Antrenörü Fatih Güller Bolu'daki Yangında Çarşafları Birbirine Bağlayıp, 11 Kişiyi Kurtardı

Ankara'dan tatil için Bolu'nun Kartalkaya bölgesindeki Grand Kartal Otel’e giden emekli jimnastik antrenörü Fatih Güller (67), yangın sırasında büyük bir kahramanlık sergileyerek 11 kişiyi sağ kurtardı. Çarşafları birbirine bağlayarak, ailesi ve diğer tatilcilerle birlikte büyük bir tehlikeyi atlattı. 

(DHA)

Güller, odada yoğun dumanla uyanarak, hemen yeğenini ve ailesini uyandırıp, koridora çıktı. İlerleyemedikleri dumanla dolu koridorda, bir ışık görerek kattakilere yön verdi. Yoğun dumanın arasında, çarşafları bağlayarak çocuklar ve kadınlar başta olmak üzere 11 kişiyi aşağıya indirdi.

Fatih Güller, yangın sırasında alarm çalmadığını ve yangın merdiveninin olup olmadığını bilmediğini belirterek, "Eğer alarm çalsaydı ve ufak bir duman tespit edilseydi, çok sayıda can kurtarılabilirdi. Benim yaptığım kahramanlık değil, orada başka insanlar da aynı şekilde davrandı" dedi.

Fatih Güller'in açıklamalarının tamamı için👇

İlginizi çekebilir

Sarayburnu’nda Atatürk Heykeline Saldırı! Vatandaşlar Anında Müdahale Etti
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Hukukçulara Seslendi: “Bu Bir Hukuk Cinayetidir”
Gazeteci Adem Metan: “Birileri Rahat Edecek Diye Susamam, Herkes Bedelini Ödesin”
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın Boşanmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Devreye Girdiği Ortaya Çıktı
Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!