Elon Musk: “Uyurgezer Bir Şekilde 3. Dünya Savaşı'na Doğru Gidiyoruz”

Katıldığı Space odasında açıklamalarda bulunan Elon Musk, “Uyurgezer bir şekilde 3. Dünya Savaşı'na doğru gidiyoruz” açıklamasında bulundu. 

X'i (eski adıyla Twitter) satın almasıyla ve attığı her adımla adından sıkça söz ettiren Elon Musk, yine çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

18 gündür devam eden İsrail Filistin savaşını ve Rusya Ukrayna arasında çok uzun süredir devam eden savaş hakkında açıklamalarda bulunan Elon Musk, 3. Dünya Savaşı’ndan bahsetti.

Katıldığı Spaces odasında özellikle İsrail Filistin savaşı özelinde açıklama yapan Musk, “Uyurgezer bir şekilde 3. Dünya Savaşı'na doğru gidiyoruz.”

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
23.10.2023

Lan dünyaya gele gele şu zamanı bulmuşuz be... Neden 1960'ta doğup Ay'a gidişi televizyonda canlı izleyemedim ki... Neden çocukluğumu sokaklarda oyun oynayarak geçiremedim, 70'ler ve 80'leri göremedim, modasını müziğini zamanında deneyimleyemedim. Neden atari oynayamadım, Barış Manço'yu veya MJ'in Moonwalk'ını göremedim... Neden dünyada savaşın ve terörün tekerrür ettiği, ekonominin ve her türlü ahlaki ve milli değerin bir grup şerefsiz tarafından altüst edildiği şu dönemde doğmak zorundaydım neden!!

23.10.2023

Selin kardeşim biz 1990 kuşağı bu dediklerinin çoğunu yaşadık ama yine de aynı dönemdeyiz sizinle :)

23.10.2023

Çin ben giriyorum dediği an dünya savaşı olur. Bu da İran'a girdikleri an başlar. Ki bu şımarık çocukların sonu olur. Öbür yanda kimsenin müdahil olmak istemediği Ortadoğu bataklığından bi halt olmaz. Son dayılanmaları bunların. Zira dengeler değişti. Birleşik krallık adına konuşanlar son pastanın kremasına parmak çalma derdinde, artık ufak bir ada ülkesi. Hiçbir savaşı kazanamayan Amerika gücünün yerinde olduğunun ispatlamak için gövde gösterisi yapıyor, ama savaşmaya istekli değil, alacağı üstüne konacağı bir şey yok. Avrupa bölgesi Afrika sömürgecileri yüz yıllardır kanını emdikleri halklardan bir bir tokat yemeye başladı. Sadece ölmedik diyebilmek için arada bir destek atıyorlar. Tam zavallı hepsi. Kendi içlerindeki olaylarda ödü kopuyor, başka ülkeye savaş mı açacaklar.

23.10.2023

Söylediklerine katılıyorum ama herkes ortadoğu petrollerine çökmek için yarışacak. 100 yıl önce olduğu gibi

23.10.2023

e bunu herkes biliyor zaten

TÜM YORUMLARI OKU (36)