Elon Musk, Jeff Bezos'u Geride Bırakarak Dünyanın En Zengin Kişisi Oldu

Elon Musk, 185 milyar doları aşan servetiyle dünyanın en zengin kişisi unvanını elde etti.

Sputnik'in CNBC'den aktardığına göre Tesla’nın hisse fiyatlarının artmasının ardından, şirketin CEO’su Elon Musk, 185 milyar doları aşan servetiyle dünyanın en zengin insanı sıralamasının tepesine oturdu.

Böylelikle Musk, bu unvanı 2017’den beri elinde tutan Amazon’un kurucusu Jeff Bezos’u geride bırakmış oldu.

Musk’ın servetindeki artış, zenginler listesindeki en hızlı yükseliş olarak tarihe geçti. Bu artış ayrıca, ünlü girişimcinin son 18 aydaki şahsi çabaları ve nakit paradaki eriyişi işaret ediyor.

2020’ye 27 milyar dolarlık servet ile başlayan ve dünyanın en zengin 50 insanı içerisinde yer alan Musk, Tesla hisselerinde 9 katlık artışla birlikte servetine 150 milyar doları aşkın miktar daha ekledi.

Şirketin piyasa değeri ise 737.6 milyar dolara çıktı.

14 Yaşındaki Çocuk Doğum Yaptı: Düşük Yapmak İçin İlaç İçen Kız Yoğun Bakımda
Kobani İddianamesinde Tepki Çeken Hata: 'Kopyala Yapıştır Yazınca Böyle Komik Duruma Düşüyorlar'
Vahşet Devam Ediyor! Patileri Kesilmiş Bir Kedi Daha Bulundu

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Arnavutluk Yeni Bir İslami Devlet Kurmayı Planlıyor: Alkol Yasağı Yok, Kadınlar İstedikleri Gibi Giyinebilecek
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
YORUMLAR
07.01.2021

elon musk'a her zaman sempatim olmustur. cogu zenginden farkli olarak servetine teknolojinin ve bilimin sinirlarini zorlayip genisleterek sahip oldu, pek cok farkli alanda dunyayi degistiriyor. gelgelelim ortada bir balonlasma olduguda gercek. teslaya balon demiyorum ama su yukselis yatirimcilarin kumarbaz egilimlerinin sonucu, teslanin gelecegin volkswagen'i toyotasi olacagi beklentisi. bitcoine yatirim yapar gibi yatirim yapiyorlar. hepsinin tepetaklak olmasi tek olumsuz rakama bakar, elon muskun servetinin yarisi bir gecede buharlasir. elon musk yada tesla batmaz, keza bu alanda kendilerini herkesden one koyacak yatirimlari argeleri yapiyorlar, motor ve batarya teknolojilerinde cok ilerdeler ama sirketin gercek degerinin bu olmadigida bir gercek, bu yatirimcilarin beklentilerinin sirkete bictigi deger.

08.01.2021

Helal olsun.. adamın vizyonu, yapmaya çalıştıkları, karşısına aldığı rakipler vs vs.. harbiden helal olsun. Bizim milyar $'lık ailede doğan zenginciklerimiz de gitsin kulüp başkanlığı yapsın, gitsin manken kovalasın.. soran olursa vatansever dersiniz.. Bir de bir subyancımız var, şu an kulüp başkanına yalanmakla ilerleyen..Zenginlik görsün ama vizyonu ayrıca görsün..

Pasif Kullanıcı
07.01.2021

Cok begeniyorum muskiyi 🥰

Pasif Kullanıcı
07.01.2021

Muski : mugla su ve kanilazasyon idaresi, husky demisken onur tuna cok benziyo en yakiskli sibirya kurdu adam 😍😍

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ