Elon Musk Twitter'ı Satın Alır Almaz Kıyıma Başladı: İlk İşi CEO'yu Kovmak Oldu

Elon Musk, Twitter'ı resmen satın alınca ilk iş CEO'yu kovdu. Musk, satın alma sürecinde kendisini suçlayan üst düzey yöneticilerin çoğunu da işten çıkardı.

Tesla ve SpaceX'in sahibi olan Elon Musk, sonunda Twitter'ı 44 milyar dolara satın aldı.

Tesla ve SpaceX CEO‘su son zamanlarda sosyal medya platformu Twitter'a verdiği teklifle gündemdeydi. Aylar süren inişli çıkışlı görüşmelerin ve hatta davanın ardından 2022’nin beklenen anlaşması sonuçlandı. Elon Musk, sonuç olarak Twitter'ın sahibi olduğunu resmen duyurdu.

Musk'ın Twitter'daki sahte hesapların sayısı konusunda kendisini ve Twitter yatırımcılarını yanıtlamakla suçladığı Twitter üst düzey yöneticilerini kovduğu belirtildi.

Elon Musk, Twitter'ı ilk satın alma teklifini verdikten sonra bot hesapların çok fazla olduğunu söylemişti. Ancak Twitter yetkilileri bu durumla ilgili olarak yatırımcılara Elon Musk'ın yanlış olduğunu savundu. Tabi ki CEO'da bu işin içindeydi.

Elon Musk hatta platformdan şu isimleri görevden aldı; Twitter Üst Yöneticisi (CEO) Parag Agrawal, Mali İşler Direktörü (CFO) Ned Segal, üst düzey hukuk ve politika yöneticisi Vijaya Gadde ile genel danışman Sean Edgett.

Ortaya çıkan bilgilere göre bu isimler bir daha sosyal medya platformuna geri dönmeyecek. Twitter tarafında işlerin hızla değişeceği ve Elon Musk'ın kendi ekibini kuracağını tahmin etmek yanlış olmaz. Elon Musk'ın platformu farklı bir yer haline getireceği de konuşuluyor.

Bloomberg, Musk’ın CEO’luk koltuğuna oturmaya hazırlandığını aktardı. Bloomberg’e konuşan kaynaklar, Musk’ın öncelikle geçiş sürecinde CEO’luk görevini üstleneceğini fakat daha sonra uzun vadeli süreçte bu koltuğa da kurulabileceğini belirtti.

Elon Musk sonrası Twitter sizce nasıl bir platform olacak? Yorumlarda buluşalım.

İlginizi çekebilir👇🏻

Elinde Lavaboyla Merkeze Giren Elon Musk Twitter'ı Resmen Satın Alınca Goygoyculardan Yorumlar Gecikmedi
Elon Musk Twitter'ı Satın Aldığını Resmen Duyurdu!
Elon Musk'ın Twitter'ı Satın Aldıktan Sonra Çalışanları Kovacağı İddiası Ne Kadar Doğru?

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
YORUMLAR
28.10.2022

Adam paypalı kurup sonra paypalı paypala satıp ordan aldığı parayla da Tesla ve SpaceX şirketini kurmuş bir adam..

28.10.2022

iyi etmis, bence ceki duzen verecek..

28.10.2022

twitter herkesin herkese geçirebildiği, sosyal çevreni istediğin şekilde filtreleyemediğin anlamsız bir ortam. troll engellemekten fenalık geldi ve hesabımı kapattım.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ