Elon Musk Etkisi mi? Twitter Tweet Düzenleme Butonunu Resmen Duyurdu!

Twitter, kullanıcıların merakla beklediği tweet düzenleme butonu üzerinde çalıştıklarını ve testlerin başlayacağını açıkladı. Şirket, tweet düzenleme butonunu kimlerin kullanabileceğinin sinyalini de verdi. Yeni özellikte Elon Musk'ın etkisi olabilir mi? Detaylar haberimizde!

Twitter'da bilindiği üzere paylaşılan tweet'ler sonradan düzenlenemiyor. Kullanıcıların yıllardır beklediği özellikle ilgili Twitter, ilk haberi 1 Nisan'da paylaşmıştı. Ancak açıklamanın tek bir cümleyle 1 Nisan tarihinde yapılması akıllara şaka olduğu ihtimallerini getirmişti.

Twitter'ın yönetim kuruluna giren Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ın düzenleme butonuyla ilgili düzenlediği anket ve sonra da şirketin CEO'sunun açıklaması, olayın ciddiyetini açığa çıkarmıştı.

İfade Özgürlüğüyle Eleştirdiği Twitter'ın En Büyük Hissedarı Olan Elon Musk, Şirketin Yönetim Kuruluna Girdi!

Gelinen noktada Twitter, yeni bir açıklama yaparak geçtiğimiz yıldan beri düzenleme özelliği üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Peki Elon Musk'ın mı etkisi oldu? Görünüşe göre hayır. Açıklamada, Musk'ın anketinin düzenleme butonuyla ilgili fikirde etkisi olmadığı vurgulandı.

Nasıl çalışacak? 👇

Görünen o ki düzenleme butonu herkese açılmayacak... Twitter'ın abonelik sistemi Twitter Blue'a abone olan kullanıcılar düzenleme özelliğinden yararlanacak.

Her ne kadar pek çok kullanıcıyı heyecanlandırsa da şirketin eski CEO'su Jack Dorsey bu özellik konusunda isteksiz olduğunu belirtiyordu. Şirketin yeni CEO'su ve yönetimiyle birlikte diğer platformlardan düzenleme özelliğine aşina olan kullanıcıların da isteği, fikir değişimini sağlamış olabilir.

Siz ne düşünüyorsunuz?

İlginizi çekebilir:

NFT Dünyası Bunu da Gördü: 21 Yaşındaki Hollandalı Öğrenci 'Ruhunu' NFT Olarak Sattı
Dünyanın En Büyük Uçağı ve 'Savaş Kurbanı' Antonov AN-225'in Enkazı Yakından Görüntülendi! 😢
Daha Önce Rastlanmadı: Türk Foto Muhabir Kimyasal Yolla Işık Üreten Canlıyı Antarktika'da İlk Kez Görüntüledi

Popüler İçerikler

Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"