Elle Style Awards'da Ödülünü LGBTİ+'lere ve Kadınlara Adayan Melike Şahin'in Konseri İptal Edildi!

Sesiyle hepimizin yüreğini yakan başarılı şarkıcı Melike Şahin, Elle Style Awards'da 'Yılın Stil Sahibi Müzisyeni' ödülünü almış, ödülünü de LGBTİ+'lere ve tüm kadınlara adadığını söylemişti. Melike Şahin'in 22 Temmuz'daki konseri iptal edildi.

Son yıllarda sesiyle, tarzıyla ve yürek yakan şarkılarıyla parlayan Melike Şahin, Elle Style Awards'da ödül alan isimlerden biriydi hatırlarsanız...

Melike Şahin'in ödül konuşmasının detaylarından bu içeriğimizde bahsetmiştik👀

Yeni Gelin Melike Şahin'in "Kimi Sevdiğimizle Yargılanmadığımız Günlere" Sözleri Ödül Törenine Damga Vurdu

Fakat yine de hatırlamayanlar için, "Yılın Stil Sahibi Müzisyeni" ödülünü alan Melike Şahin, ödülünü LGBTİ+'lere ve tüm kadınlara adamıştı👇

Ne tesadüftür ki Melike Şahin'in 22 Temmuz'da Bursa'da vereceği konser, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından iptal edildi geçtiğimiz saatlerde.

İşte Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin resmi Twitter hesabından yaptığı açıklama 👇 Yorum sizin, yorumlarda buluşalım 🤷

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Lenf Kanseri İle Mücadele Eden Hakan Özoğuz'dan Sevindirici Haber: ''Bu Sürecin Sonuna Geldim''
Ödül Gecesinde Yere Kapaklanan Melikşah Taş'a Bir Tekme de Can Dostu Bartu Küçükçağlayan'dan Geldi!
Depremzedelerle İlgili Sözleriyle Gündeme Gelen Eda Ece'ye Bir Büyük Tepki de Hakan Ural'dan Geldi!

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
YORUMLAR
14.06.2023

Dünya bu lgbt olayını inanilmaz normallestirme gayretinde. Biz de geri kalmıyoruz aşikar bir şekilde. Lakin normal bir durum da diyemiyorum ne yalan söyleyeyim saygi da duyamiyorum. Kırıcı olmak istemem de bana köpeğe hallenen adam yada çocuklara musallat bir pedofili kadar yanlış buluyorum

14.06.2023

Neden böyle düşündüğünüzü merak ediyorum. Pedofili yanlış çünkü bir çocuğun ne fiziksel ne de psikolojik anlamda bir ilişki yaşaması mümkün değildir. Zoofili yanlış çünkü hayvanların insanlardan hoşlanması mümkün değildir ve ona hem fiziksel hem psikolojik zarar verebilir. Öte yandan LGBTQ+ bunların hiçbirini yapmaz. Reşit iki insanın seçimle ilişki yaşamasıdır.

15.06.2023

iyi olmuş vatandaşlıktan da atsalar bunları keşke amk ibne sevicileri

15.06.2023

İncinmiş begonyalar göt verenler oluyor herhalde. Kadınlar ile cinsi bozuklar yanyana getirilmemeli. İkisi çok farklı konular.kerimcan ile şiddet gören kadın ayrı konular.

15.06.2023

İki yetişkin insanın cinsel tercihine yada yönelimine karışamayız , karışamadığımız gibi saygı duymalıyızda. Ama asıl saygısızlar LGBT ve türevleri. Ben heryerde her mecrada sizi görmek zorunda değilim , boy gösterilerinizi tercihlerinize yandaş katma çabalarınızı görmek zorunda değilim. Halk tabiri ile söylemek gerekirse "kimse ibne olana karışmıyor ama siz herkes ibne olsun istiyorsunuz." Sanatcılar topluma tarafsız yaklaşmalıdır. Hiçbir örgüt , takım , inanış yada tercihin bayrak sallayıcısı olmamalıdır. Hele ki bu tip hassas konularda.

TÜM YORUMLARI OKU (46)